Zoek & boek

Restaurants & bars van de Stena Germanica


Stena Germanica Taste Restaurant
Taste – all-inclusive buffetrestaurant

U vindt er een uitgebreid aanbod van schaaldieren, haring, zalm, verse salades, vleesschotels, groenten en bijgerechten tot kazen en de lekkerste toetjes. U kunt eten en drinken zoveel u wilt: alles voor één all-inclusive prijs. Bier en frisdranken zijn ook bij de buffetprijs inbegrepen.

Stena Germanica C-View_Lounge
C-View lounge

Lounge bar + entertainment + kleine gerechten.

Geniet van de smaakvol ingerichte lounge tijdens uw verblijf. In de C-view Bar kunt u koude dranken bestellen en op het grote televisiescherm kunt u grote evenementen volgen: voetbalwedstrijden, popconcerten en actuele nieuwsuitzendingen.

Stena Germanica Riva Bar
Riva Bar

Deze stijlvolle bar is volledig in 'Riva' stijl, de bar bestaat zelfs uit een nagebouwde oude Riva speedboot. Het is een Mekka voor de ware wijnliefhebber en een uitstekende plek om de avond aan boord te beginnen.

Stena Germanica Sun Deck Bar
Sun Deck Bar

Dit is ons zonnedek met twee verdiepingen en 180 zitplaatsen. Op de comfortabele stoelen geniet u van een lekker drankje of een kleine snack. Geniet van het weidse uitzicht over zee en zie de zon zachtjes achter de horizon verdwijnen. ’s Zomers is de bar – mits het weer het toelaat – geopend.