Zoek & boek

Restaurants & bars van de Stena Germanica


Stena Germanica Taste Restaurant
Taste – buffetrestaurant

U vindt er een uitgebreid aanbod van schaaldieren, haring, zalm, verse salades, vleesschotels, groenten en bijgerechten tot kazen en de lekkerste toetjes. U kunt eten en drinken zoveel u wilt: alles voor één all-inclusive prijs. Bier en frisdranken zijn ook bij de buffetprijs inbegrepen.

Stena Germanica C-View_Lounge
C-View lounge

Lounge bar + entertainment + kleine gerechten.

Geniet van de smaakvol ingerichte lounge tijdens uw verblijf. In de C-view Bar kunt u koude dranken bestellen en op het grote televisiescherm kunt u grote evenementen volgen: voetbalwedstrijden, popconcerten en actuele nieuwsuitzendingen.

Metropolitan café
Metropolitan café

In het Metropolitan Café vind je alles voor de lekkere trek. Kies tussen warme en koude gerechten, cakes, muffins en koekjes, evenals verschillende dranken. Geniet van een lunch met uitzicht op zee.

Stena Germanica Riva Bar
Riva Bar

Deze stijlvolle bar is volledig in 'Riva' stijl, de bar bestaat zelfs uit een nagebouwde oude Riva speedboot. Het is een Mekka voor de ware wijnliefhebber en een uitstekende plek om de avond aan boord te beginnen.

Stena Germanica - The Yacht Club
The Yacht Club

Dit is ons zonnedek met twee verdiepingen en 180 zitplaatsen. Op de comfortabele stoelen geniet u van een lekker drankje of een kleine snack. Geniet van het weidse uitzicht over zee en zie de zon zachtjes achter de horizon verdwijnen. ’s Zomers is de bar – mits het weer het toelaat – geopend.