Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Germanica

Stena Germanica | Kiel - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Germanica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Stena Germanica heeft als beoordeling 3.5 van de 5 door 413.
Rated 5 van de 5 door uit gaaf weer een fijne rustige reis gehad aan boord met een diner en ontbijt.
Datum plaatsing: 2018-02-22
Rated 5 van de 5 door uit Leuke trip Douches zijn aan vernieuwing toe en waren niet echt 100% zuiver
Datum plaatsing: 2018-02-21
Rated 3 van de 5 door uit Semester Bra personal.skitit i hytterna mm.onödigt dyrt med mat speciellt för barn.Krångligt och tidskrävande att köra av båten i Sverige.
Datum plaatsing: 2018-02-19
Rated 3 van de 5 door uit Hutten Op de heenreis hadden we een binnenhut op het 9de dek. Daar was het zo heet dat we heel slecht sliepen. Termostaat reageerde ook niet. Op de terugreis hadden we een buitenhut, dat was veel beter. Die hadden we omdat we in Zweden door Stena gebeld werden dat onze boot voor de terugreis nog in het dok lag, zodat we een boot later moesten gaan. (Er werd ons overigens geen vergoeding voor de extra nacht die we moesten overblijven aangeboden.)
Datum plaatsing: 2018-02-16
Rated 5 van de 5 door uit Minisemester med familjen En härlig resa med den närmaste släkten, make...barn o barnbarn..God mat o fantastiska hytter!
Datum plaatsing: 2018-02-05
Rated 1 van de 5 door uit Tråkig resa Dyr mat, varm hytt, inga roliga aktiviteter som casion på båten (fanns ca 10 maskiner), ingen internetuppkoppling i rummen, vatten som luktar klor och som även fanns som enda alternativ till dryck på en dyr buffè. Otrevliga vakter som inte låter resenärer fika i båten förutom i hytterna, osv.. Var oerhört förväntansfull för denna resa trodde att jag och mitt umgänge skulle ha en oerhört trevlig och rolig tid, klart är att jag aldrig åker den igen! Positivt kan vara att ett falk öl är billigt i shoppen.
Datum plaatsing: 2018-01-21
Rated 4 van de 5 door uit Zeer Milieubewust reizen Een pluim aan Stena voor milieu. Methanol als vriendelijke brandstof voor het schip vervangt de benzine/diesel bij 500km voor alle vervoerde auto's!
Datum plaatsing: 2018-01-13
Rated 3 van de 5 door uit Kwaliteit gaat wel wat achteruit Als vaste reiziger (4x retour per jaar) zien we de kwaliteit wel wat achteruit gaan. Hutten minder goed schoon, onderdelen in hut kapot. In restaurant naast tafel niet goed schoon. Vervoer via Stena blijft wel prettig maar hoop dat men blijft investeren.
Datum plaatsing: 2018-01-06
  • y_2018, m_2, d_23, h_20
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.7
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_413
  • loc_nl_NL, sid_stenagermanica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline