Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Germanica

Stena Germanica | Kiel - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Germanica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

Stena Germanica heeft als beoordeling 3.6 van de 5 door 449.
Rated 3 van de 5 door uit Göteborg-Kiel Pünktliche, angenehme Reise. Gutes Essen überwiegend freundliches Personal, nur die Sauberkeit unserer Kabine ließ zu wünschen übrig.
Datum plaatsing: 2018-11-07
Rated 5 van de 5 door uit Reizen van Duitsland naar zweden en weer terug Een paar jaar geleden voor het eerst deze ferry geboekt. Daarvoor reden we het grootste stuk altijd. Geen spjjt van gehad! Fijn personeel, relaxed reizen, schone kamers. De eerste keer een buffet geboekt en later eten via de cafetaria. Beiden prima te doen. Wij gaan alleen nog maar met de ferry naar Zweden. Vakantiegevoel!
Datum plaatsing: 2018-11-06
Rated 4 van de 5 door uit So fängt der urlaub an Eine sehr schöne Reise. Die Haustierkabiene war auch sehr Sauber wie der übriege Teil der Fähre auch. Das Büfett ist mit 30 € nicht zu teuer. Es gibt immerhin Wein ,bier und andere kostenlose Getränke. Das Unterhaltungsprogramm war auch recht gut
Datum plaatsing: 2018-09-16
Rated 5 van de 5 door uit Nie zapomniana wycieczka Gorąco polecam, obsługa bardzo miła, prom czysty, a jedzenie rewelacyjne
Datum plaatsing: 2018-09-12
Rated 4 van de 5 door uit Kiel Kryssning Vi hade i alla fall tur med vädret. På morgonen när vi skulle duscha var tvålen slut, och vattnet i duschen rann långsamt ner i avloppet. När vi sedan skulle ta morgon fikat var ostfrallorna slut.För övrigt var vi mycket nöjda med kryssningen.
Datum plaatsing: 2018-09-11
Rated 4 van de 5 door uit Mysig resa Allmänna utrymmen: Fräsch och trevlig inredning. Lätt att hitta. Att blanda restauranger med barer och caféer är inte en bra idé. Ljudnivån blir hög och det förekom mycket spring kring vårt bord när vi åt middag. Över huvud taget kändes de allmänna utrymmena små och ihopträngda, särskilt i jämförelse med hur det såg ut på gamla Germanica/Scandinavica. Varför plingar hissen på alla våningar oavsett var den stannar? Efter att den plingat ett tiotal gånger utan att dörrarna hade öppnats gav vi upp och bar upp vårt bagage till hytten. Hytt: Vi bodde i en Panorama Class Cabin på elfte våningen. Mycket trevlig hytt med gott om plats att röra sig på. Väl fungerande AC som höll rummet svalt även när det var nästan 30 grader varmt utanför. Rent och fräscht. Dock en nästan total avsaknad av förvaringsutrymmen, med undantag för några små hyllor. Härlig utsikt, men bara från det högra fönstret. Av någon outgrundlig anledning har någon bestämt sig för att det ska stå en stor - fastskruvad - golvlampa framför det vänstra fönstret. Detta i en hytt som till och med i namnet vill sälja sig genom att lova utsikt. Obegripligt. Personal: Jag har endast gott att säga om personalen. Alla var trevliga, hjälpsamma och lagom språksamma. Betyg: 5+ Mat: Maten var mycket god. Vi hade förbokat en trerätters middag på utresan och valde att äta i Metropolitan även på hemvägen. Samtliga rätter var vällagade och välsmakande, även om kryddningen kanske var i försiktigaste laget. Även frukostbuffén var god. Helhet: Vi trivdes ombord och kommer säkerligen att göra en ny resa till Kiel så småningom. Förbättringspotential: En sak vi önskar att Stena Line skulle förbättra är information angående tider och förhållningsregler då fartyget ligger i Kiel. Måste man gå av? När kan man gå ombord igen om man går av? Detta hade varit trevligt att kunna finna information om, både på hemsidan och ombord.
Datum plaatsing: 2018-08-24
Rated 1 van de 5 door uit Extrem schlechter Service Trotz mehrerer e- mails an die Reederei wegen der ausgefallenen Toiletten auf der Fahrt von Göteborg nach Kiel im Mai 2018 hielt es man nicht für nötig, darauf zu reagieren.
Datum plaatsing: 2018-07-28
Rated 5 van de 5 door uit Lyckad båttur Skönt med tidig boarding,sitta och slappa på soldäck
Datum plaatsing: 2018-07-08
  • y_2018, m_11, d_17, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_15, tr_434
  • loc_nl_NL, sid_stenagermanica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline