Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Germanica

Stena Germanica | Kiel - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Germanica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

Stena Germanica heeft als beoordeling 3.6 van de 5 door 462.
Rated 1 van de 5 door uit schlechte Qualität verspäteste oder verfrühte Abfahrtzeit,Reisedauer wegen Treibstoffsparen verlängert auf 4.15h gegenüber 3.45 h.Kein warmes Essen in der Nacht,Hundegebell und jetz auch noch Tage an denen gar nicht mehr fährt.Mit das Letzte.
Datum plaatsing: 2019-06-18
Rated 4 van de 5 door uit Bäst Rekommenderar till alla! Bästa möjligheten för att resa med full service.
Datum plaatsing: 2019-06-09
Rated 4 van de 5 door uit Resan ombord Allt gick bra förutom avstånden och vägarna ombord. Bättrekartor mm för att underlätta för passagerarna
Datum plaatsing: 2019-05-15
Rated 4 van de 5 door uit Jacuzzi panorama cabin Åkte med min man till Kiel, en resa vi sparat till i flera år på grund av hytten vi ville ha. Vi bodde i Jacuzzi panorama cabin på både dit och hemvägen och det va så värt det! När vi kom dit fanns det champagne i en ishink med två glas samt två små flaskor vin och två flaskor vatten på rummet som inte kostade något extra. Sängarna var fasta vilket jag uppskattade. Tv med svenska kanaler hela vägen till Kiel. Egen jacuzzi såklart, och i ena hytten kunde man gå ut på däck från rummet med jacuzzi, i den andra hytten fick vi inte upp låset. De lite dyrare hytterna där vi bodde hade glasdörrar med som man öppnade med kort för att komma in till och när man kom in där fanns kaffe, juice, vatten, vin, kakor och frukt som man fick ta så mycket man ville av. Rummet var väldigt fräscht, synd dock att det inte finns någon minifridge, man kan heller inte få mer is än det som finns i champagnehinken när man kommer. Frukosten är definitivt bättre i bufferestaurangen även om dom säger att det är samma i a la carte när det är fullt i bufferestaurangen, dock är det ändå en bra frukost. Middagbuffen va ok, frysta men stora räkor, väldigt gott bröd, gjorde en riktigt fin räkmacka först och sen tog jag av den varma maten som var ok men kunde varit bättre. Åt kalv för första gången och när den va nyuppskuren var den jättegod, tyvärr skar de sedan upp mycket och lät ligga under värmelampa. Fanns även fiskrätt, små revben, kycklingklubba och eventuellt något mer som jag glömt samt potatis, potatisgratäng och något mer. På tillbakavägen åt vi i cafeterian som var lite svårt att hitta till när man inte ville gå genom a la carte restaurangen. Men maten var bra, (en kopp kaffe kostar dock 35), och man fick ta potatis/ris/mos själv vilket jag uppskattade, och en liten salladsbuffe ingick.
Datum plaatsing: 2019-05-06
Rated 4 van de 5 door uit Stabil Hat alles gut funktioniert wie immer. Allerdings war diesmal das Abendessen kalt und man bekommt seit längerer Zeit das gleiche Angebot. Etwas zu teuer dafür, dass das Essen langweilig wird.
Datum plaatsing: 2019-04-29
Rated 5 van de 5 door uit Husmorssemester Trevlig resa som vanligt. Musik Quiz är ju skojigt.Rena rama avkopplingen och så kan man ju handla en del godsaker ombord.
Datum plaatsing: 2019-04-03
Rated 4 van de 5 door uit Entspannte Reise Sehr angenehm in der Nebensaison auf der Fähre: kein Drängeln, keine Hektik. Insbesondere am Buffet! Genügend Zeit für die Erkundung Göteborgs! Tip: Kreditkarte in Schweden ist unerlässlich, Bargeld wird praktisch nicht mehr angenommen.
Datum plaatsing: 2019-03-27
Rated 2 van de 5 door uit Kurzurlaub Es hat mir alles gut gefallen. Es sind nur Kleinigkeiten die mich gestört haben , aber die fallen nicht groß ins Gewicht. Ich würde zu 100 % wieder mitfahren , auch eine längere Reise .
Datum plaatsing: 2019-01-16
  • y_2019, m_6, d_25, h_20
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.12
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_19, tr_443
  • loc_nl_NL, sid_stenagermanica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline