Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Flavia

Stena Flavia | Nynäshamn - Ventspils

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Flavia reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

Stena Flavia heeft als beoordeling 2.9 van de 5 door 34.
Rated 5 van de 5 door uit Bra och billig båtresa Stena Lines båtturer mellan Nynäshamn till Ventspils är väl värda sitt pris. Det är enkla båtar men allt man behöver finns. Det är fräscht och rent på hela båten. Hytterna är enkla men bekväma. Huvudsakligen är det yrkesfordon och chaufförer som reser med båten. Vi har gjort resan flera gånger, är mycket nöjda och kommer att åka igen.
Datum plaatsing: 2018-07-07
Rated 1 van de 5 door uit Otrevlig personal ologiskt tidig incheck till båten Otrevlig personal, dyr buffe med dåligt utbud, finns väldigt lite saker att sysselsätta sig med på båten.
Datum plaatsing: 2018-07-04
Rated 1 van de 5 door uit Skitig hytt som luktade pissoar. Urusel mat Mycket ofr�sch hytt. Utbudet av mat ombord �r katastrofalt d�ligt. Resan blev ingen trevlig tripp utan endast ett transportmedel utan m�jlighet att v�lja annat alternativ. Finns inte mycket likhet med de bilder ni f�rmedlar p� er hemsida tyv�rr. Mkt besviken
Datum plaatsing: 2018-05-08
Rated 1 van de 5 door uit Skitig hytt som luktade pissoar. Urusel mat Mycket ofr�sch hytt. Utbudet av mat ombord �r katastrofalt d�ligt. Resan blev ingen trevlig tripp utan endast ett transportmedel utan m�jlighet att v�lja annat alternativ. Finns inte mycket likhet med de bilder ni f�rmedlar p� er hemsida tyv�rr. Mkt besviken
Datum plaatsing: 2018-05-08
Rated 1 van de 5 door uit Skitig hytt som luktade pissoar. Urusel mat Mycket ofr�sch hytt. Utbudet av mat ombord �r katastrofalt d�ligt. Resan blev ingen trevlig tripp utan endast ett transportmedel utan m�jlighet att v�lja annat alternativ. Finns inte mycket likhet med de bilder ni f�rmedlar p� er hemsida tyv�rr. Mkt besviken
Datum plaatsing: 2018-05-08
Rated 4 van de 5 door uit Flavia Travemunde Ventspils De incheckprocedure in Travemunde is in orde. Het personeel herkent aan de kentekenplaat van de auto, wie de reizigers zijn (als je met de auto gaat). Het inchecken aan boord van de Flavia duurt erg lang, gemiddeld een half uur, omdat er maar een hostess incheckt en de sleutels van de cabine afgeeft. De hutten zijn netjes en schoon, matras erg dun, hoezen van de kussens te kort, geen televisie in de hut (dus klaar voor 25 uur reisplezier). Bij de opening van het restaurant is er een wachtrij van een uur, of je moet een uur eerder gaan staan, dan is er geen wachtrij, want je staat vooraan. De kwaliteit van het eten is oosteuropees en gemiddeld van prijs. De reis zelf is rustig. Op de boot zijn weinig faciliteiten, speelhoek voor de kinderen en diverse tv-schermen. Bij het uitchecken opnieuw een rij van een half uur op het schip zelf, er is een hostess voor de gehele procedure. Binnen een kwartier ben je met de auto van de boot. Bij het inchecken in Ventspils een auto wachtrij in Ventspils zelf van een half uur. Als je dan in de rij komt en door rijd naar de poort, wordt je teruggestuurd naar de incheckbalie, 200 meter terug in een groot gebouw. Je hebt nodig incheckpapier voor de boot, paspoorten en het kentekenbewijs van de auto. Als je dat vergeet, opnieuw inchecken. Inchecken op de boot in Ventspils duurt een half uur tot drie kwartier. Voor kleine kinderen en invalide personen veel te lang. Opnieuw een hostess om in te checken voor 300 personen. Uitchecken in Travemunde, opnieuw op de boot een half uur wachten, een hostess!!
Datum plaatsing: 2016-08-27
Rated 2 van de 5 door uit Flavia van Ventspils naar Travemunde -de hut is netjes en schoon, maar inderdaad zou een hoeslaken om het matras niet verkeerd zijn -het eten (ontbijt) is inderdaad het wachten (>1 uur) en geld niet waard, maar ruimere openingstijden zouden veel gedoe voorkomen; het advies om zelf eten mee te nemen is een handige tip -taalproblemen hebben we niet ervaren; er werd voldoende Engels gesproken maar misschien is het een idee dat de algemene mededelingen in meerdere talen opgenomen en afgespeeld worden voor een betere verstaanbaarheid -als onervaren reiziger (eerste keer; dus ook geen vergelijking met andere havens/rederijen) zou ik het fijn gevonden hebben een beschrijving te krijgen met uitleg over de gehele incheckprocedure in de haven en op de boot en de faciliteiten aan boord/in de hut (als dat er wel is heb ik het niet gevonden) Ondanks bovenstaande opmerkingen was het verder een aangename en ontspannen reis
Datum plaatsing: 2016-08-21
Rated 2 van de 5 door uit No free drinking water available for 20 hours? I understand Stena needs to turn a profit but the only drinking water is priced at more than 2 euros for a half-liter. This is unacceptable.
Datum plaatsing: 2016-06-25
  • y_2018, m_11, d_17, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_14, tr_20
  • loc_nl_NL, sid_Stena Flavia, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline