Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Danica

Stena Danica | Frederikshavn - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Danica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

Stena Danica heeft als beoordeling 3.6 van de 5 door 169.
Rated 4 van de 5 door uit Julbord Toppen att det fanns vegetariska alternativ, synd bara att man va tvungen att säga till och att det inte fanns framme men toppen att det fanns överhuvudtaget
Datum plaatsing: 2019-12-02
Rated 5 van de 5 door uit Personal Fantastisk personal ! Speciellt i lounge och vaktstyrkan. Rekommenderas varmt !
Datum plaatsing: 2019-11-07
Rated 4 van de 5 door uit langweekend i Norge helt ok at rejse med Stena - både Danica og Jutlandia
Datum plaatsing: 2019-09-02
Rated 2 van de 5 door uit Ingen plats och allt kostar pengar Ingen plats där barn kan leka och vuxna sitta. 45 kr för ett plåster i receptionen - verkligen Stena Line?
Datum plaatsing: 2019-08-16
Rated 2 van de 5 door uit Ingen plats och allt kostar pengar Ingen plats där barn kan leka och vuxna sitta. 45 kr för ett plåster i receptionen - verkligen Stena Line?
Datum plaatsing: 2019-08-16
Rated 2 van de 5 door uit Stena danica Satt och åt med barnbarnen restaurangen o fick se hur skitigt venelationen var då undrar man torkar dom bara av borden
Datum plaatsing: 2019-08-10
Rated 3 van de 5 door uit Fint, men kunne blive bedre Bedre siddeforhold i afgangs- og ankomsthallen både på terminalen i Frederikshavn og Göteborg. Flere gratis siddemuligheder ombord på færgerne. Jeres rabatordning for ny medlemmer bør mindst have en varighed på 1 mdr, og ikke kun 7 dage. Hæveautomat bør ikke have en minimumsbeløb på 500 svkr (Stena Danica), 100 svkr er bedre.Flere legemuligheder for børn ombord.
Datum plaatsing: 2019-08-09
Rated 3 van de 5 door uit Otrolig ljudnivå Reste lörd 13/7 med Stena Danica. Fantastiskt väder så man satt mestadels ute, men man behöver ju äta en god lunch också, och vilken oerhört ljudvolym det var i restaurangen. Dåligt organiserat med rusning av stolar o bord så man kände sig ivägen, och ett stort golv mitt på med en plastmatta där ljudet bara steg, varför ingen heltäckningsmatta som många andra färjor har som dämpar ljudnivån? Detta är ingen kryssninsgfärja, en ren ruttfärja. Det blev riktigt bra med den tropiska baren i aktern med bra ljusinsläpp och en skön känsla med inredningen. Även den övre baren utomhus var toppen, trevlig personal!
Datum plaatsing: 2019-07-22
  • y_2019, m_12, d_15, h_12
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.4
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_30, tr_139
  • loc_nl_NL, sid_stenadanica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline