Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Danica

Stena Danica | Frederikshavn - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Danica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Stena Danica heeft als beoordeling 3.4 van de 5 door 114.
Rated 3 van de 5 door uit Angående med Danica den 7/4 -18 The reef bar på Danica är jättefin men borde varit en våning till och lite några jacuzzi.pga mycket folk som roffa åt solstolarna sitter där nästa hela resan o lämna sina jackor under hamn uppehåll i Fredrikshavn på platser som ser ut som är reserverade, när man kommer ombord igen efter varit i land i Fredrikshavn vänd
Datum plaatsing: 2018-04-12
Rated 4 van de 5 door uit Dejlig tur Vejret var dejligt. Fint nyt afsnit bagerst p� Stena Danica
Datum plaatsing: 2018-04-09
Rated 4 van de 5 door uit Goed Leuke ervaring en reis gehad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Datum plaatsing: 2018-03-08
Rated 4 van de 5 door uit Bästa vägen till Danmark Bästa och snabbaste vägen till kontinenten - fin frukost, bra vilostolar.
Datum plaatsing: 2018-03-03
Rated 2 van de 5 door uit Verschlechterung f Tierbesitzer auf der Danica Reise an sich wie immer gut. Allerdings gibt es eine erhebliche Verschlechterung fuer Hundebesitzer. Die Lounge ist einem outlet gewichen. Einkaufen ist wichtiger fuer Stena als der Transport v Minderheiten Der Ersatz sind Plätze auf dem Gang.
Datum plaatsing: 2017-09-03
Rated 3 van de 5 door uit personeel restauarant heeft weinig gevoel voor klantvriendelijkheid de behulpzaamheid is geen reclame voor Stena Lines
Datum plaatsing: 2017-08-23
Rated 5 van de 5 door uit Underbar personal Helt fantastisk personal på Stena Danica idag (19/8)! Vi vill särskilt tacka Adrian och Mona i butiken som verkligen gjorde mer än de behövde för oss då vi behövde hjälp med det vi handlat. Även personalen i hamnen var mycket hjälpsamma.
Datum plaatsing: 2017-08-19
Rated 1 van de 5 door uit Länge sen. Aldrig igen. Åkte med Danica från Göteborg till Fredrikshamn i augusti 2017. Det var länge sedan sist... 90talet säkert. På heltäckningsmattornas tid. Denna gången reste jag med fru och två barn, 2 och 4 år. Det var kaotiskt till en början. Folk var som galna efter sittplatser. Blev äcklad av folks beteende. Vissa satt och vaktar 5 sittplatser. För att sedan ställa sig upp och lämna platsen 20 min senare utan att någon tillkommit. Färjan luktar urin, fisk och marindiesel. Personalen såg trötta och deprimerade ut. Personalen i butiken och informationen var allt annat än serviceinriktade. Den äldre k*rringen i informationen svarade på folks frågor genom att peka på utskrifter klistrade på en ruta. Märkligt beteende.. Barnen var uttråkade och lekplatsen ombord var en riktig fälla. Sonen ramlade och slog huvudet. Personalen som hjälpte till med honom var den enda positiva upplevelsen.
Datum plaatsing: 2017-08-17
  • y_2018, m_4, d_19, h_22
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_114
  • loc_nl_NL, sid_stenadanica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline