Zoek & boek

Reizen met Stena Line

Reizen met Stena Line betekent meer dan je comfortabel van punt A naar B brengen.
Van reisinspiratie en goede tarieven tot uitstekende service en faciliteiten, we streven ernaar je de best mogelijke reiservaring te geven. Zodat je met recht kunt zeggen dat je vakantie begint zodra je aan boord stapt.


De beste deal voor je reisplan

Kies het tarief dat het beste aansluit bij jouw reis.

Staan je reisdata 100% vast? Kies voor het voordelige Economy tarief. Niet zeker van je (terug)reisdatum? Boek het Flexi tarief. Dan kun je je boeking zonder administratiekosten wijzigen: je betaalt alleen -indien van toepassing - het verschil in tarief.

Bij het Premium tarief zijn buiten de voordelen van het Flexi tarief ook extra privileges inbegrepen die verschillen voor de route waarop je reist. Op de route Hoek van Holland - Harwich is bijvoorbeeld het ontbijt inbegrepen bij reis op de nachtafvaart en toegang tot de Stena Plus Lounge.

Bekijk de gunstige tarieven »

Routenetwerk Stena Line
Wat is jouw ideale route?

Ga je naar Engeland, Ierland, Scandinavië of de Baltische Staten? Met het meest uitgebreide routenetwerk in Europa is er altijd wel een route die perfect aansluit bij je vakantieplannen.

Uiteraard is het ook mogelijk voordelig routes te combineren. Maak bij voorbeeld een rondje Zuid-Zweden met ons voordelige Combi-ticket voor een overtocht via Rostock-Trelleborg en Göteborg-Kiel.

Of profiteer van ons Landbridge-arrangement bij een retourovertocht Hoek van Holland-Harwich in combinatie met twee overtochten naar keuze van en naar Ierland.

Routenetwerk bekijken »

Comfort op nummer één

Al onze schepen beschikken over veel faciliteiten die de comfortabele overtocht nog aangenamer maken. Geniet van uitstekende hutten, onze heerlijke menu’s in de restaurants, een drankje aan de bar of breng een bezoekje aan de Stena Shopping waar een breed assortiment bekende merken beschikbaar is tegen zeer scherpe prijzen.

Of u nu de overtocht overdag of 's nachts maakt, aan boord van de Stena Line ferry's kun je heerlijk ontspannen. Zo kom je uitgerust aan op je bestemming, klaar voor je verdere reis.

Meer over onze ferry's »

Haal meer uit je reis met Extra

Met een gratis lidmaatschap van onze Loyalty Club heb je een streepje voor op andere reizigers. Hij heet niet voor niets Extra.

Spaar punten op je boekingen en je bestedingen aan boord en wissel ze in voor korting op reizen. Bovendien krijg je als lid toegang tot exclusieve deals op overtochten en aan boord. Word gratis lid en profiteer van de voordelen.


Gratis lid worden »

Inspiratie vóór je reis
Inspiratie vóór je reis

Op zoek naar dat éne leuke plekje op jouw bestemming? Op ons blog vind je informatie over de leukste activiteiten, bezienswaardigheden en interessante weetjes over Engeland, Ierland of Scandinavië. Van onze bloggers, maar ook van onze eigen reizigers.
Genoeg inspiratie om jouw vakantie net dat beetje extra te geven.
Inspiratie opdoen »

Zorg voor de Big Little Things

Het zijn vaak de kleine details die het grote verschil maken. We noemen ze de 'Big Little Things'. Onze medewerkers zetten dagelijks altijd dat extra stapje om je reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Meer over Big little Things »