Zoek & boek

Vanaf €69 
auto + bestuurder

Hoek van Holland - Harwich

Ferry overtocht tussen Nederland en Engeland

De voordeligste en meest comfortabele ferry overtocht naar Engeland met de auto voor een vakantie of te voet voor een stedenreis naar Londen. Aan boord van de Stena Line ferry's kun je heerlijk ontspannen. Welkom aan boord!

De Hoek van Holland - Harwich dienstregeling heeft twee overtochten. Je kunt kiezen tussen een dag en nacht overtocht. Prijzen naar Engeland beginnen vanaf €69 enkele reis voor een auto en bestuurder of vanaf slechts €49 p.p. enkele reis voor een 'Ferry en trein' ticket Londen naar elk 'Greater Anglia' trein station.


Boek direct bij Stena Line voor de beste tarieven
Dienstregeling (alle tijden zijn lokale tijden)

Bekijk de incheck tijd van je overtocht in de tabel hieronder.


Geen afvaart beschikbaar

Vertrek Aankomst Reistijd Schip

Geen afvaart beschikbaar

Vertrek Aankomst Reistijd Schip
Aan boord van de Stena Hollandica en Stena Britannica
Aan boord

Aan boord van de Stena Britannica en de Stena Hollandica zijn veel faciliteiten die de comfortabele overtocht Hoek van Holland - Harwich nog aangenamer maken. Zo vind je aan boord restaurants, bars, een winkel en zelfs een bioscoop.

Onze Wi-Fi service aan boord wordt verbeterd. Als gevolg van deze aanpassingen is de service uitsluitend beschikbaar in de publieke ruimtes op dek 9. In de hutten is geen Wi-Fi beschikbaar.

Dames met mondkapjes
COVID-19 informatie & updates

Stena Line houdt de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten. De inreisvereisten van je bestemming, veilig reizen aan boord van onze schepen en antwoord op de meest gestelde vragen hebben we voor je verzameld.

Lees onze maatregelen »

Black Friday

Black Friday aanbiedingen van 19 t/m 28 november!
20% korting op elektronische apparatuur, speelgoed, kleding, geschenken, souvenirs en sieraden.