Hebben jullie een procedure voor verloren voorwerpen?

Alle persoonlijke eigendommen die op onze schepen of in de havens worden gevonden, worden naar onze kantoren voor gevonden voorwerpen aan land gestuurd waar je ze kunt ophalen. Spullen die aan boord worden gevonden, worden op onze routes over de Ierse Zee 30 dagen bewaard en tot 3 maanden op onze route Harwich-Hoek van Holland. Nadien worden ze vernietigd. Voor overtochten van/naar Zweden worden verloren voorwerpen na 1-3 weken aan de lokale politie overhandigd.

 

Om hygiënische redenen worden er geen items bewaard die aan boord zijn achtergelaten, tenzij het waardevolle items zijn, zoals laptops. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, kleding, brillen en telefoons. Vul voor waardevolle items ons klantenserviceformulier in en selecteer 'Verloren voorwerp' als de aard van je vraag. Als je een hut hebt geboekt, vermeld dan het hutnummer bij het invullen van het formulier. 

 

Let op: Stena Line kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren of gestolen eigendommen. Alle passagiers worden aangeraden om hun waardevolle spullen veilig in hun voertuig te bewaren en hun bezittingen nooit onbeheerd achter te laten tijdens het reizen.