Hoe krijgen voetpassagiers toegang tot de ferry?

Afhankelijk van de haven waar je vandaan reist, zullen voetpassagiers via een shuttlebus of een loopbrug aan boord gaan van de ferry.

 

Via de havens van Holyhead, Dublin, Liverpool, Belfast (VT2 naar Liverpool) en Cherbourg:

Voetpassagiers worden met een shuttlebus van de passagiersterminal naar de ferry gebracht

 

Via de havens Cairnryan, Belfast (VT4 naar Cairnryan), Rosslare en Fishguard:

Voetpassagiers moeten via een overdekte loopbrug van de passagiersterminal naar de ferry lopen. Dit is een wandeling van ten minste 200 m en is voor sommige gasten mogelijk niet haalbaar. Informeer ons personeel bij het inchecken dat je hulp nodig hebt en wij regelen het voor je. Het is belangrijk dat je ten minste 30 minuten voor vertrek incheckt, zodat wij de regelingen voor je kunnen treffen. In de havens van Belfast (VT4) en Cairnryan is een shuttlebus beschikbaar die je rechtstreeks van de passagiersterminal naar de ferry brengt. In de havens van Rosslare en Fishguard wordt alternatieve assistentie aangeboden.

 

Via de haven van Harwich:

Voetpassagiers moeten van de passagiersterminal naar de ferry lopen via een overdekt looppad. Deze wandeling is ten minste 300 meter lang, wat voor sommige gasten misschien niet wenselijk is. Breng ons personeel bij het inchecken op de hoogte dat je hulp nodig hebt en we regelen het voor je.

 

Via de haven van Hoek van Holland:

Voetpassagiers moeten van de passagiersterminal naar de ferry lopen via een overdekt looppad. Deze wandeling is ten minste 700 m lang met roltrottoirs, wat voor sommige gasten misschien niet wenselijk is. Breng ons personeel bij het inchecken op de hoogte dat je hulp nodig hebt en we regelen het voor je.

 

Via de haven van Karlskrona:

Voetpassagiers worden na het inchecken per bus naar de ferry’s Stena Estelle en Stena Nordica gebracht. Voor alle andere ferry’s dienen voetpassagiers via een passagiersbrug van de passagiersterminal naar de ferry te lopen.

 

Via de haven van Gdynia:

Voetpassagiers dienen van de passagiersterminal naar de veerboot te lopen via een passagiersbrug.