Hoe krijgen voetpassagiers toegang tot de ferry?

Afhankelijk van de haven waar je vandaan reist, gaan voetpassagiers via een shuttlebus of een loopbrug aan boord van de ferry.

 

Via de havens van Holyhead, Dublin, Liverpool,  Belfast (VT2 naar Liverpool) en Cherbourg:

Voetpassagiers worden met een shuttlebus van de passagiersterminal naar de ferry gebracht

 

Via de havens Cairnryan, Belfast (VT4 naar Cairnryan), Rosslare en Fishguard:

Voetpassagiers moeten via een overdekte loopbrug van de passagiersterminal naar de ferry lopen. Dit is een wandeling van ten minste 200 m, wat voor sommige gasten mogelijk niet haalbaar is. Informeer ons personeel bij het inchecken dat je hulp nodig hebt, dan regelen wij het graag voor je. Het is belangrijk dat je ten minste 30 minuten voor vertrek incheckt, zodat wij de regelingen voor je kunnen treffen. In de havens van Belfast (VT4) en Cairnryan is een shuttlebus beschikbaar die je rechtstreeks van de passagiersterminal naar de ferry brengt. In de havens van Rosslare en Fishguard wordt alternatieve assistentie aangeboden.

 

Via de haven van Harwich:

Voetpassagiers moeten van de passagiersterminal naar de ferry lopen via een overdekt looppad. Deze wandeling is ten minste 300 meter lang, wat voor sommige gasten misschien niet wenselijk is. Breng ons personeel bij het inchecken op de hoogte dat je hulp nodig hebt, dan regelen wij het graag voor je.

 

Via de haven van Hoek van Holland:

Voetpassagiers moeten van de passagiersterminal naar de ferry lopen via een overdekt looppad. Deze wandeling is ten minste 700 m lang met roltrottoirs, wat voor sommige gasten misschien niet wenselijk is. Breng ons personeel bij het inchecken op de hoogte dat je hulp nodig hebt, dan regelen wij het graag voor je.

 

Via de havens Karlskrona en Gdynia:

Vanwege bouw- en moderniseringswerkzaamheden worden alle voetgangers en fietsers tussen de terminals van Karlskrona en Gdynia en onze veerboten vervoerd met bussen. Het kan tot maximaal 1 uur duren om van boord te gaan. Onze excuses voor het ongemak.