Hoe kan ik met een Tesco Clubcard Partner-code boeken?

Tesco Clubcard Partner-codes kunnen alleen worden gebruikt als betaalmethode op stenaline.co.uk en stenaline.ie.

 

Ga naar www.stenaline.nl/tesco of www.stenaline.ie/tesco om het boekingsproces te starten. Een speciaal promotietarief wordt weergegeven op de afvaarten en tarieven nadat je de gewenste routes, datums en het aantal passagiers en voertuigen hebt ingevoerd. Dit tarief is alleen geldig in combinatie met je Tesco Clubcard Partner-code en is onder voorbehoud van beschikbaarheid, omdat er mogelijk geen ruimte beschikbaar is op elke afvaart. 

 

Je kunt alle extra's die je nodig hebt toevoegen aan dit promotietarief, zoals hutten, Stena Plus en Hygge Lounge, maar ze moeten tegelijkertijd met je online boeking worden geboekt. 

 

Voer bij de betalingsstap je Clubcard Partner-code in het verstrekte vak in. Als de Clubcard Partner-code niet de volledige waarde van je boeking dekt, kan het resterende saldo worden betaald met een betaalpas of creditcard.  

 

Houd er rekening mee dat een Tesco Clubcard Partner-code alleen kan worden gebruikt als betaling of gedeeltelijke betaling op onze routes Cairnryan - Belfast, Holyhead - Dublin, Fishguard - Rosslare, Rosslare - Cherbourg en Harwich - Hoek van Holland.