Hoe kan ik met een Tesco Clubcard-voucher boeken?

Tesco Clubcard-vouchers kunnen alleen worden gebruikt als betaalmethoden op stenaline.co.uk en stenaline.ie.

 

Ga naar www.stenaline.nl/tesco of www.stenaline.ie/tesco om het boekingsproces te starten. Een speciaal promotietarief wordt weergegeven op de afvaarten en tarieven nadat je de routes, datums en het aantal passagiers en voertuigen van je voorkeur hebt ingevoerd. Dit tarief is alleen geldig in combinatie met je Tesco Clubcard-voucher en is onder voorbehoud van beschikbaarheid, omdat er mogelijk geen ruimte beschikbaar is op elke afvaart. 

 

Je kunt alle extra's die je nodig hebt toevoegen aan dit promotietarief, zoals hutten, Stena Plus en Hygge Lounge, maar ze moeten tegelijkertijd met je online boeking worden geboekt. 

 

Voer bij de betalingsstap je Clubcard-vouchercode in het verstrekte vak in. Als de vouchercode niet de volledige waarde van je boeking dekt, kan het resterende saldo worden betaald met een betaalkaart of creditcard.  

 

Houd er rekening mee dat een Tesco Clubcard-voucher alleen kan worden gebruikt als betaling of gedeeltelijke betaling op onze routes Cairnryan - Belfast, Holyhead - Dublin, Fishguard - Rosslare, Rosslare - Cherbourg en Harwich - Hoek van Holland.

Contact frequently asked question icon

Gerelateerde vragen