Zoek & boek

Stedenreizen Engeland & Scandinavië

De mogelijkheden voor een reis met een groot gezelschap zijn eindeloos.

Eén van de mogelijkheden is een stedenreis in Engeland. De Britse diversiteit is enorm en onderstaand treft u een aantal interessante mogelijkheden aan!

Een stedenreis met Stena Line is echt anders. Uw uitstapje begint namelijk al aan boord, een echte maritieme belevenis! In Engeland kunt u de mooiste en meeste interessante steden bezoeken. Een dag of weekend in de wereldstad Londen. Of verkent u liever de natuur en cultuur van East Anglia met fantastische steden als Cambridge, Colchester, Ipswich en Norwich?


Dagtocht Londen/Cambridge

Samen met uw collega's of vrienden een dag uit? Dat kan! Stena Line brengt u op een snelle en comfortabele manier naar de wereldstad London of Cambridge vanaf €89. Vanwege de gunstige vertrek- en aankomsttijden heeft u ruim 10 uur de tijd in Londen.

Aan boord van de Superferry’s Stena Britannica en Stena Hollandica vindt u talloze faciliteiten zoals lounges, bars, restaurants, een shop met een uitgebreid assortiment en een bioscoop. U overnacht aan boord in een comfortabele hut met douche en toilet. Uiteraard kunt u genieten van een 3-gangen diner en een heerlijk Engels ontbijt in het luxe restaurant.

Inclusief:

  • Retourovertocht per nachtferry

  • Accommodatie in 4-persoons buitenhut met faciliteiten


Extra's bij te boeken:
- Ontbijtbuffet €13 p.p.
- 3-gangen diner €33 p.p.
- Combinatie van diner en ontbijt €35 p.p.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het vrijblijvende offerte formulier in en wij zullen contact met u opnemen.