Zoek & boek

Schoolreis naar Engeland

Een schoolreis naar Londen of Cambrdige begint aan boord van Stena Line


Schoolries naar Londen en Cambridge naar Engeland met Stena Line

De beleving begint al zodra je in de haven van Hoek van Holland aankomt. Onze Superferry's zijn de grootste ferryschepen ter wereld! Daarnaast staat Stena Line garant voor een uitstekende service, comfort, goede kwaliteit en scherpe tarieven voor scholieren.

Waarom helemaal naar Noord-Frankrijk rijden om daar de overtocht naar Engeland te nemen, als het ook uit Hoek van Holland kan? Vanuit de aankomsthaven Harwich bent u in ca. twee uur rijden in hartje Londen, maar ook de universiteitsstad Cambridge bevindt zich op slechts anderhalf uur rijden van Harwich. Zowel Londen als Cambridge zijn de populairste bestemmingen voor een schoolreis naar Groot-Brittannië.

Voor een onvergetelijke schoolreis met de hele klas ben je bij Stena Line aan het juiste adres.

Populaire bestemmingen

Schoolreis Londen
Vanwege de gunstige vertrek- en aankomsttijden heeft u ruim 10 uur de tijd in Londen. Dat komt goed uit want er valt genoeg te zien tijdens een schoolreis in Londen. Bezoek de London Eye en de eeuwenoude Tower of London. Dwaal in Londen eens door één van de gratis musea zoals het Britisch Museum. London is calling!

Schoolreis Cambridge
Cambridge is één van de belangrijkste universiteitssteden van Engeland. Het eerste college Peterhouse werd gesticht in de 13e eeuw en bestaat uit meer dan 30 colleges. Eén van de beroemde colleges is King's College. De schitterende kapel is het pronkstuk van het college. Cambridge heeft nog meer te bieden. Wat dacht je van ‘punteren’ op de rivier de Cam, heerlijk fietsen door de stad of een gratis museum bezoek. Wij maken van je bezoek aan Cambridge een onvergetelijke reis.

Superferry's
Aan boord van de Superferry’s Stena Britannica en Stena Hollandica vindt u talloze faciliteiten zoals lounges, bars, restaurants, een shop met een uitgebreid assortiment en een bioscoop. U overnacht aan boord in een comfortabele hut met douche en toilet. Uiteraard kunt u genieten van een heerlijk en voordelig diner en een Engels ontbijt in het restaurant.

Inclusief

  • Retourovertocht per nachtferry

  • Accommodatie in 4-persoonsbuitenhut met faciliteiten


Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het vrijblijvende offerte formulier in en wij zullen contact met u opnemen.