Boek onze Pet Lounge!

Aan boord van onze Stena Superfast-schepen tussen Belfast en Cairnryan hebben we een speciale Pet Lounge waar jij en je huisdier gebruik van kunnen maken. De lounge bevindt zich op dek 7 en kan vooraf worden geboekt voor slechts € 24 per huisdier (maximaal twee huisdieren per boeking). Gasten in de lounge kunnen genieten van gratis thee- en koffievoorzieningen en er is ook water voor huisdieren. Met plaats voor maximaal 30 passagiers en met ruimte voor 10 huisdieren in reismanden (maximale lengte 91 cm x hoogte 62 cm x breedte 56 cm) kunnen passagiers en huisdieren in een comfortabele omgeving ontspannen en samen van de overtocht genieten! Voor ieders veiligheid en comfort dienen huisdieren tijdens de overtocht in hun reismand te blijven.

 

Vergeet niet om je huisdier vooraf te boeken! Alle passagiers die met hun huisdier in de Pet Lounge willen reizen, dienen de Pet Lounge vooraf te reserveren.

 

Lees verder voor meer informatie over de Pet Lounge en ons beleid voor reizen met huisdieren op de Ierse Zee. We kijken ernaar uit om jou en je huisdier aan boord te mogen verwelkomen.

Veelgestelde vragen over de Pet Lounge

Er zijn maximaal 2 huisdieren per boeking toegestaan in de Pet Lounge. Als je met meer dan 2 huisdieren reist, dienen de extra huisdieren vooraf te worden geboekt in onze kennels of in je voertuig te worden achtergelaten. Als je te voet reist met meer dan 2 huisdieren en de Pet Lounge hebt geboekt, dienen de extra huisdieren vooraf in een kennel te zijn geboekt, anders mag je niet reizen.

Alleen de volgende huisdieren zijn toegestaan in de Pet Lounge: honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters en fretten. Het maximale aantal huisdieren per boeking in de Pet Lounge is 2 huisdieren. Alle huisdieren, ongeacht hun omvang, dienen gedurende de overtocht in de Pet Lounge in hun reismand te blijven.

Ja. Het doel van de Pet Lounge is om een speciale, besloten en vooraf te boeken ruimte te bieden aan mensen die reizen met hun huisdieren in reismanden. Om veiligheidsredenen dient je huisdier gedurende de overtocht in de Pet Lounge in zijn afgesloten reismand te blijven. De Pet Lounge is niet alleen voor honden; er zijn verschillende soorten huisdieren en dierenrassen toegestaan in de lounge. De lounge is een afgesloten ruimte en een onbekende omgeving voor alle huisdieren, dus voor het comfort en de veiligheid van huisdieren en hun baasjes zijn de laatstgenoemden verplicht om zich aan deze regel te houden.

De maximale grootte voor elke reismand is 91 cm lengte x 62 cm hoogte x 56 cm breedte. Huisdieren dienen tijdens de overtocht in de lounge in de reismand te blijven.

Ja, we hebben een speciale ruimte gecreëerd op dek 7 waar baasjes hun huisdieren mee naar buiten kunnen nemen. Je hond dient een halsband te dragen en aangelijnd te zijn aan een niet-intrekbare riem (niet langer dan 1,20 meter). Ook dient hij in openbare ruimtes te allen tijde te worden vergezeld door een volwassene. De speciale ruimte voor baasjes van huisdieren is met borden aangegeven en is de enige plek aan dek waar huisdieren en hun baasjes zijn toegestaan.

Als je hond niet agressief is en nog nooit agressief tegen mensen of andere dieren is geweest, dan hoeft je huisdier geen muilkorf te dragen.  Als je hond agressief is, dient hij te allen tijde een muilkorf te dragen, behalve wanneer hij zich in een reismand in de Pet Lounge of in een huisdiervriendelijke hut of in een huisdierenkennel bevindt.

De Pet Lounge bevindt zich op dek 7 van de Stena Superfast. Zodra je aan boord gaat, zal ons team je de weg naar de lounge wijzen.

De Pet Lounge kan online of via ons Contact Centre worden geboekt voor slechts € 24 per huisdier. De vraag naar de Pet Lounge is groot, dus we raden alle klanten aan om vroeg te boeken. Je dient de Pet Lounge van tevoren te boeken, want als er geen ruimte beschikbaar is in de lounge, dient je huisdier in je voertuig te blijven of in een kennel te worden geplaatst.

De Pet Lounge beschikt over beveiligde toegang met een exclusieve code voor gasten die de lounge hebben geboekt. Je ontvangt de toegangscode wanneer je incheckt voor je overtocht.

Ja; alle honden mogen aan boord worden gebracht met een halsband en dienen aangelijnd te zijn aan een niet-intrekbare riem (maximale lengte 1,20 meter). Alle huisdieren dienen in hun reismand te zijn geplaatst voordat ze de Pet Lounge betreden.

Om veiligheidsredenen mogen eigenaren hun huisdieren op geen enkel moment zonder toezicht achterlaten in de Pet Lounge.

Ja, hulp- en geleidehonden zijn toegestaan in de lounge en in alle openbare ruimtes aan boord van onze schepen.

Hulphonden hoeven niet in een reismand te blijven in de Pet Lounge. Hulp- en blindengeleidehonden zijn toegestaan in alle openbare ruimtes van onze schepen en hebben geen reismand nodig om met Stena Line te reizen.

Nee, dit was een tijdelijke ruimte op dek 8 voor passagiers die reisden met huisdieren in reismanden en deze is niet langer in gebruik nu we de Pet Lounge geopend hebben.

Nee, de Pet Lounge is exclusief beschikbaar op onze Stena Superfast-schepen tussen Belfast en Cairnryan. Onze andere schepen bieden een combinatie van huisdierhutten, hondenkennels en huisdieren die in voertuigen mogen verblijven. Stena Vision op onze route Rosslare - Cherbourg biedt alleen huisdierhutten voor mensen die met huisdieren reizen. Er zijn geen kennels beschikbaar en huisdieren mogen niet in voertuigen op dit schip verblijven.

Nee, de Pet Lounge is alleen voor mensen die met huisdieren reizen.