Zoek & boek

15% korting op reizen naar Engeland

Kies voor meer vrijheid en flexibiliteit met deze aanbieding


Nu het algemene negatieve advies voor reizen naar het buitenland is opgeheven, kunnen we weer reisplannen maken. De overheden hebben kleurcodes geïntroduceerd, zowel in Nederland als in het Verenigd Koninkrijk. Natuurlijk hopen we dat Engeland snel "op groen of geel" gezet wordt.

Met deze aantrekkelijke aanbieding geef je je droomreis gegarandeerd een goede start! Tot 30 juni profiteer je op de route Hoek van Holland-Harwich van 15% korting op je overtocht voor reizen tot en met 6 januari 2022.

Rijd of stap met een gerust hart aan boord voor een comfortabele overtocht met veel ruimte, frisse zeelucht en uitstekende faciliteiten. Bovendien bespaar je nu 10% op vooraf geboekte maaltijden en hutten.

Wil je zeker zijn dat je je reis nog kunt wijzigen? Kies dan voor meer vrijheid met Flexi- of Premium-tickets. Met deze tickets kun je jouw reis nog aanpassen zonder wijzigingskosten, tot 24 uur voor vertrek.

BOEK NU

Een boeking met 15% korting maak je in het 'ZOEK & BOEK'-gedeelte op deze pagina.
De actiecode (MORE15) hebben we al voor je ingevuld zodat je de korting krijgt. Jouw voordeel vind je terug in het prijsoverzicht.