Zoek & boek

Meivakantie bij Stena Line

Wij laten u genieten van een heerlijke meivakantie!


Geniet met uw gezin of vrienden van de meivakantie met Stena Line
Meivakantie: reis comfortabel naar je bestemming!

Neem de meest comfortabele route naar Engeland via de overtocht van Hoek van Holland - Harwich of reis gemakkelijk verder naar Ierland. Geniet deze meivakantie met je gezin, vrienden of geliefde van een onvergetelijke vakantie. Verken deze meivakantie Groot-Brittannië of Scandinavië, beide bestemmingen zijn in deze periode vaak nog lekker rustig. Bovendien zijn de temperaturen aangenaam en de prijzen voordelig!

Ook voordelig is ons ferry & trein arrangement naar Londen. Geniet van de voorjaarszon of de stadsparken in Londen vanaf €49!

Boek citytrip naar Londen »

Meivakantie aanbiedingen


Stena Line geeft tips voor de meivakantie. Of je nu met z’n tweetjes of met het gezin de meivakantie gaat vieren, je vindt het in ons aanbod.
Meivakantie in Engeland
Engeland

Wat dacht je ervan om Engeland te ontdekken? Het zal je verbazen hoeveel moois Engeland in de meivakantie te bieden heeft. Prachtige kusten, een breed scala Nationale Parken en bovendien staat Engeland in mei volop in bloei en is de natuur dus op zijn mooist!

Overtocht + auto »

Overtocht + treintickets »

Meivakantie in Ierland
Ierland

Bent u gek op ruige kusten en onnavolgbare kustroutes? Dan is ons landbridge arrangement naar Ierland een aanrader. De beste reistijd voor Ierland is de meivakantie met gemiddelde maximumtemperaturen tussen 18 en 20°C. Ideaal voor een prachtige rondreis door Ierland. Alvast welkom aan boord!

4 overtochten + auto »

Meivakantie in Scandinavië
Scandinavië

Scandinavië is in de meivakantie een gegarandeerd succes! Reis voordelig naar Zweden of vier vakantie in Noorwegen. Wat dacht je van elanden spotten in het wild, of met de kano de natuur verkennen? In Scandinavië kan het allemaal!

Zweden + caravan »

Praktische informatie

Paas kalender Zweden (Dag van de Arbeid) en Noorwegen (Dag van de Arbeid) hebben 1 mei een Nationale vrije dag. Ierland en Engeland hebben beide een Bank Holiday op 3 mei.
Paas shoppenZowel in Zweden als Noorwegen zijn op 1 mei winkels en bedrijven vaak de gehele dag gesloten. In Ierland (3 mei) en Engeland & Londen (3 mei) zijn de banken, overheidsinstellingen en postkantoren gesloten. Winkels zijn echter vaak wel open.
Attracties met Pasen De meeste attracties zijn open, maar check dit vooraf om teleurstellingen te voorkomen. Het openbaar vervoer rijdt tijdens feestdagen een aangepaste dienstregeling, houdt hier rekening mee. Dit kun je het beste vooraf even checken bij de betreffende vervoersmaatschappij.

Stena Line voordelen

De voordelen van het reizen op de route tussen Hoek van Holland en Harwich met Stena Line.

Dag en nacht afvaart

Aan boord faciliteiten

Reizen met uw huisdier

Geen bagage beperking

Met de ferry en trein naar hartje Londen
Naar Londen incl. treinkaartjes v.a. €49 p.p.

Reis comfortabel en voordelig naar hartje Londen met Stena Line. Je reist per ferry naar Harwich waar je op de trein stapt om vervolgens in het centrum van Londen uit te stappen.


Boek hier een overtocht inclusief treinkaartjes »

Copyright: Conny Fridh/imagebank.sweden.se
Tip: Stenshuvud National Park

In dit Nationale Park in Zweden leven talloze diersoorten in dit prachtige landschap. Loop door de loofbossen en hoor gezang van wielewalen en nachtegalen.

Electric Run festival London
Tip: Events en Festivals in Londen

Geniet van het mooie weer in mei en van festivals en eventementen in Londen. Bezoek bijvoorbeeld de marathon van Londen of de London Craft week.