Zoek & boek

Plan vooruit en boek nu

Sail Safe met Stena Line


Al bijna 60 jaar zorgen we ervoor dat onze klanten veilig kunnen reizen en dat iedereen zich welkom voelt. Dat doen we graag en met passie. Met strikte voorzorgsmaatregelen zijn we steeds blijven doorvaren om veilig vervoer van en naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Zweden mogelijk te maken.

Stap met een gerust hart aan boord voor een veilige reis met veel ruimte, frisse lucht en open zee. Onze faciliteiten zoals de shop en de restaurants zijn aangepast en onze teams zijn getraind om aan de strengste hygiëne- en veiligheidsnormen te voldoen. U heeft aan boord voldoende ruimte voor 'social distancing', er is volop frisse zeelucht en u heeft de mogelijkheid u terug te trekken in uw eigen hut als u drukte wilt mijden. 

2020 is niet geheel volgens plan verlopen, maar wij gaan de uitdaging aan om met voortdurende aanpassingen ervoor te zorgen dat uw overtocht niet alleen de meest veilige, maar vooral ook de meest comfortabele en relaxte manier van reizen blijft.

Bekijk onze maatregelen »

Flexi tickets 2021
Met Flexi tickets kun je alle kanten op

We kunnen niet wachten u weer aan boord te verwelkomen.

Zijn uw reisplannen nog niet 100% zeker? Boek dan een Flexi-ticket. Mochten de reisplannen plotseling wijzigen, kunt u het Flexi-ticket altijd zonder wijzigingskosten eenvoudig online aanpassen. U betaalt alleen - indien van toepassing - het verschil in tarief.

Zoek & boek hier »

Stena Line inspiratie
Ontdek "Stena at home"

Zit een reisje naar je favoriete bestemming er nog even niet in? We hebben een paar leuke en inspirerende activiteiten voor u op een rij gezet waarmee u het buitenland in huis haalt. Gun jezelf wat om vooruit te kijken. Lees er alles over op ons blog.

Stena Line Blog »