Zoek & boek

Gezonde passagiersgroei voor Stena Line op Noordzeeroute

In 2014 zag ferrymaatschappij Stena Line op haar route Hoek van Holland/Harwich een groei van 5,7% (ten opzichte van 2013) in het aantal passagiers. Ook het aantal vervoerde auto’s gaf een duidelijke groei weer. Stena Line vervoerde ruim 132.000 auto’s in 2014, een groei van 7,3%.

Bovendien zijn in het afgelopen jaar 100% van alle afvaarten volgens de dienstregeling vertrokken. Stena Line vervoerde in 2014 op Hoek van Holland - Harwich 601.000 passagiers, 33.000 meer dan in 2013. Het aantal Nederlanders dat Engeland bezocht steeg met 5%. Daarnaast sloot Stena Line ook in december het jaar 2014 positief af met een toename in passagiers van 8%.

Felix Hendriks, General Manager Travel van Stena Line, over deze positieve ontwikkelingen: "We hebben in de afgelopen jaren een aanhoudende periode van groei meegemaakt en het is zeer verheugend om te zien dat dit in 2014 is voortgezet. Met deze resultaten doet Stena Line het beter dan de algehele markt".

"Los van deze goede resultaten en het feit dat onze moderne schepen garant staan voor een uiterst comfortabele overtocht, ben ik vooral trots op de medewerkers van Stena Line, die er voor gezorgd hebben dat alle afvaarten volgens dienstregeling zijn vertrokken en onze klanten hebben kunnen voorzien van een betrouwbare service", aldus Hendriks