Zoek & boek

Stena Line is trotse partner van Mercy Ships


Mercy Ships organisation and Stena Line

In Mercy Ships heeft Stena Line een partner gevonden die zich inzet om diegenen te helpen die het het meest nodig hebben met een organisatie die zoals wij de voordelen en de flexibiliteit inziet van de zee en schepen als werkplek.

Het doel van onze samenwerking is om de organisatie een betere naamsbekendheid te geven en de belangstelling voor vrijwilligerswerk en donaties te vergroten, zowel binnen Stena Line als bij onze passagiers en partners.

Mercy Ships bezit en exploiteert het grootste civiele ziekenhuisschip ter wereld en biedt gratis medische zorg aan de armste mensen. Sinds haar oprichting in 1978 heeft Mercy Ships meer dan 580 havens in 73 ontwikkelingslanden bezocht en ongeveer 2,5 miljoen mensen geholpen.

Partnership with Mercy Ships
"Zorg zit ons in het bloed"

"Zorg zit ons in het bloed. Dat betekent dat ons doel om duurzamer te werken meer omvat dan alleen milieu-initiatieven. Onze samenwerking met Mercy Ships wordt nu een belangrijk onderdeel van dat streven en geeft ons een uitgelezen kans om medewerkers, klanten en partners aan te zetten om het verschil te maken." - aldus Niclas Mårtensson, CEO van Stena Line

See how you can help - MercyShips.org
Over Mercy Ships

Mercy Ships biedt gratis gezondheidszorg en training aan de allerarmsten ter wereld en helpt landen door educatie bij het opbouwen van hun eigen, duurzame gezondheidszorg.

Sinds de oprichting van Mercy Ships in 1978 door Don en Deyon Stephens, heeft de organisatie meer dan 580 havens in meer dan 73 landen bezocht en ongeveer 2,5 miljoen mensen geholpen. Meer dan 1.000 vrijwilligers uit 40 verschillende landen zetten zich daar elk jaar voor in.

Lees meer op mercyships.nl »

Mercy Ships in 30 seconden

Mercy Ships, bezit en exploiteert het grootste civiele ziekenhuisschip ter wereld, de Africa Mercy. Aan boord voert het personeel operaties uit, en biedt tandheelkundige en medische zorg. Hiermee zorgen zij ervoor dat het leven van de patiënten verandert van een van onnodig lijden in een van gezondheid en hoop.

Klik hier voor de video over werk van Mercy Ships in 30 seconden »