Zoek & boek

2022 overtochten nu boekbaar

Kies voor meer vrijheid en flexibiliteit met ons Flexi ticket


Vrouwen aan boord
Plan vooruit en boek nu je overtocht naar Engeland voor 2022

We hebben onze afvaarten naar Engeland dit jaar eerder geopend, zodat je je langverwachte vakantie voor 2022 eerder dan gepland kunt plannen. Zonder bagagebeperkingen, dagelijkse afvaarten en voldoende ruimte aan boord om vrij rond te lopen, is reizen met de ferry in 2022 de perfecte optie voor vrijheid en flexibiliteit!

Boek direct en profiteer van de beste prijzen, hutten en vaartijden voor je reis. Nog niet helemaal zeker van de exacte reisdata? Boek dan ons Flexi ticket! Dat is boeken met de zekerheid dat je kunt reizen waarheen je wilt, wanneer én als het jou uitkomt. Onze Flexi-tickets geven je de vrijheid om veilig te reizen naar Engeland. Je weet altijd zeker dat je je reisdatum kunt aanpassen zonder wijzigingskosten tot 24 uur voor vertrek.

Bekijk de informatie over de route en faciliteiten aan boord of lees een inspirerende blogpost.

Afvaarten naar Engeland beschikbaar tot 2022.

Boek nu »

Stena Hollandica ferry
Overtocht naar Engeland

Ontdek onze route Hoek van Holland-Harwich en plan je vakantie in 2022. Je kunt kiezen tussen een dag en nacht overtocht.

Route informatie »

Gezin in restaurant
Faciliteiten aan boord

Aan boord van de Stena Britannica en de Stena Hollandica zijn veel faciliteiten die de comfortabele overtocht van Hoek van Holland naar Harwich nog aangenamer maken. Zo vind je aan boord restaurants, bars, een winkel en zelfs een bioscoop.

Bekijk de faciliteiten »

Vrouw bij een meer in Zweden
Blog

Op vakantie naar je favoriete bestemming in Engeland? We hebben een paar leuke en inspirerende activiteiten voor je op een rij gezet. Gun jezelf wat om vooruit te kijken. Lees er alles over op ons blog.

Stena Line Blog »