Zoek & boek
vanaf €49 p.p.
centrum van Londen

Ferry en trein naar Londen

Voordelig en comfortabel naar Londen centrum met ferry & trein.


Reis naar Londen met de ferry en trein
Londen is één van de meest fantastische steden ter wereld.

Met de goede aansluiting op de treinen kunt u een lange dag shoppen in Londen. Daarnaast kent Stena Line geen bagage beperking. Shop till you drop!

Stena Line biedt de meest comfortabele en voordeligste route naar hartje Londen! Hoe eerder u boekt, hoe voordeliger uw reis. U reist al vanaf € 49,- p.p. naar Londen, inclusief alle toeslagen! Boek nu en geniet van een stedentrip naar Londen!

DAG- OF NACHTAFVAART?
U kunt kiezen tussen de dagafvaart of de nachtafvaart. Welke afvaart u ook kiest, u kunt bij beide gebruik maken van de vele faciliteiten aan boord van de schepen, onder andere restaurants, een bar, de Stena shop en nog veel meer, ontdek het zelf!

GEEN FIETSEN MEE IN DE BUS TUSSEN HOEK VAN HOLLAND EN SCHIEDAM CENTRUM

Houd er rekening mee dat als gevolg van geplande spoorwerkzaamheden tussen Hoek van Holland en Schiedam Centrum er een vervangende busdienst is. Helaas zijn fietsen niet toegestaan in de vervangende bussen, daarom dient u zelf regelingen te treffen voor het reizen met de fiets van en naar Schiedam vanuit de haven van Hoek van Holland. Zodra de nieuwe metrolijn is voltooid en in gebruik is, is fietsvervoer op deze route toegestaan. Excuses voor het eventuele ongemak.

De meest comfortabele reis naar Londen

Ontdek in 1 minuut zelf wat de overtocht met de boot zo comfortabel maakt!

Treintickets

NS treinkaartjes worden ca. 4 weken voor vertrek verstuurd, mits de betaling is voldaan en deze onderdeel zijn van uw reservering. U ontvangt geen aparte treinkaartjes voor het traject binnen Engeland. Uw zelf geprinte Stena Line bevestiging dient tevens als treinticket.

Bij boekingen tot 8 dagen voor vertrek, worden de NS treinkaartjes direct na betaling verzonden. Dit geldt alleen voor adressen in Nederland, Belgie en Luxemburg.

Treinkaartjes zijn niet geldig op particuliere vervoersmaatschappijen waaronder: Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Thalys. Voor Intercity Direct en ICE treinen geldt een toeslag.

Lees hier de ferry & trein Londen voorwaarden »