Zoek & boek
vanaf €49 p.p.
centrum van Londen

Met de ferry en trein naar Londen

Reis voordelig en comfortabel naar Londen met de ferry & trein.


Geen ferry & trein boekingen inclusief NS tickets

NS (Nederlandse Spoorwegen) heeft besloten om geen tickets via derden te verkopen tot nader order. Dit betekent dat u geen ferry & trein boeking kan maken inclusief trein in Nederland. Tickets met trein in Engeland kan wel online geboekt worden. Diegenen die al een ferry & trein ticket geboekt hebben bij Stena Line kunnen deze reis maken. Excuses voor het ongemak.

Spoorwerkzaamheden in Engeland

Als gevolg van spoorwerkzaamheden in Engeland zullen er in de weekend 14-15, 21-22 en 28-29 november geen directe treindiensten zijn. Er rijden bussen van Harwich International naar het station Marks Tey, waar je kan overstappen op de trein naar station London Liverpool Street. Meer informatie: www.greateranglia.co.uk/ of neem contact op met het personeel van Greater Anglia.

Reis naar Londen met de ferry en trein
Londen is één van de meest fantastische steden ter wereld

Met de goede aansluiting op de treinen kunt u een lange dag shoppen in Londen. Daarnaast kent Stena Line geen bagage beperking. Shop till you drop!

Stena Line biedt de meest comfortabele en voordeligste route naar hartje Londen! Hoe eerder u boekt, hoe voordeliger uw reis. U reist al vanaf €49 p.p. naar Londen, inclusief alle toeslagen! Boek nu en geniet van een stedentrip naar Londen!

DAG- OF NACHTAFVAART?
U kunt kiezen tussen de dagafvaart of de nachtafvaart. Welke afvaart u ook kiest, u kunt bij beide gebruik maken van de vele faciliteiten aan boord van de schepen, onder andere restaurants, een bar, de Stena shop en nog veel meer, ontdek het zelf!

De meest comfortabele reis naar Londen

Ontdek in 1 minuut zelf wat de overtocht met de boot zo comfortabel maakt!

Treintickets

U ontvangt geen aparte treinkaartjes voor het traject binnen Engeland. Uw zelf geprinte Stena Line bevestiging dient tevens als treinticket.

Indien u een reservering heeft gemaakt inclusief treinkaartjes in Nederland, dan ontvangt u hiervoor een separate e-mail van Stena Line met een link naar de NS-website om uw trein/metrokaartjes te boeken met behulp van speciale NS-couponcodes.

Treinkaartjes zijn niet geldig op particuliere vervoersmaatschappijen waaronder: Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Thalys. Voor Intercity Direct en ICE treinen geldt een toeslag.

Ferry & trein Londen voorwaarden lezen »

Indien u gebruik wilt maken van de vervoersdiensten van andere partijen dan Stena Line (zoals de NS, de RET en Greater Anglia) dan dient u voorafgaand aan het boeken de dan geldende voorwaarden te raadplegen van deze partijen waarmee u uw reis wilt maken. Stena Line wijst er op dat vervoersdiensten van andere partijen eigen dienstregelingen kennen die uw verantwoordelijkheid zijn. Controleer als van vervoersdiensten van andere partijen gebruik wordt gemaakt dus goed of de verschillende dienstregelingen op elkaar en op de diensten van Stena Line aansluiten. Stena Line is niet verantwoordelijk en evenmin aansprakelijk voor aansluitingen of afwijkingen van de dienstregelingen (door staking of overmacht of om welke reden dan ook). Evenmin is Stena Line aansprakelijk voor boekingsfouten die aan de reiziger te wijten zijn of als deze veroorzaakt zijn door onvermijdbare en buitengewone omstandigheden.