Zoek & boek
vanaf €49 p.p.
centrum van Londen

Met de ferry en trein naar Londen

Reis voordelig en comfortabel naar Londen met de ferry & trein.


Geen ferry & trein boekingen inclusief NS tickets

NS (Nederlandse Spoorwegen) heeft besloten om geen tickets via derden te verkopen tot nader order. Dit betekent dat u geen ferry & trein boeking kan maken inclusief trein in Nederland. Tickets met trein in Engeland kan wel online geboekt worden. Diegenen die al een ferry & trein ticket geboekt hebben bij Stena Line kunnen deze reis maken. Excuses voor het ongemak.

Reis naar Londen met de ferry en trein
Londen is één van de meest fantastische steden ter wereld

Wil je graag shoppen in Londen? Met de goede aansluiting op de treinen heb je de hele dag tot je beschikking. Daarnaast kent Stena Line geen bagage beperking. Shop till you drop!

Stena Line biedt de meest comfortabele en voordeligste route naar hartje Londen! Je reist al vanaf €49 p.p. naar Londen, inclusief alle toeslagen! Boek nu en geniet van een stedentrip naar Londen!

DAG- OF NACHTAFVAART?
Je kunt kiezen tussen de dagafvaart of de nachtafvaart. Welke afvaart je ook kiest, je kunt bij beide gebruik maken van de vele faciliteiten aan boord van de schepen, onder andere restaurants, een bar, de Stena shop en nog veel meer, ontdek het zelf!

De meest comfortabele reis naar Londen

Ontdek in 1 minuut zelf wat de overtocht met de boot zo comfortabel maakt!

Treintickets

Je ontvangt geen aparte treinkaartjes voor het traject binnen Engeland. De zelf geprinte Stena Line bevestiging dient tevens als treinticket.

Indien je een reservering hebt gemaakt inclusief treinkaartjes in Nederland, dan ontvang je hiervoor een separate e-mail van Stena Line met een link naar de NS-website om jouw trein/metrokaartjes te boeken met behulp van speciale NS-couponcodes.

Treinkaartjes zijn niet geldig op particuliere vervoersmaatschappijen waaronder: Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Thalys. Voor Intercity Direct en ICE treinen geldt een toeslag.

Ferry & trein Londen voorwaarden lezen »

Indien je gebruik wilt maken van de vervoersdiensten van andere partijen dan Stena Line (zoals de NS, de RET en Greater Anglia) dan dien je voorafgaand aan het boeken de dan geldende voorwaarden te raadplegen van deze partijen waarmee je jouw reis wilt maken. Stena Line wijst er op dat vervoersdiensten van andere partijen eigen dienstregelingen kennen die jouw verantwoordelijkheid zijn. Controleer als van vervoersdiensten van andere partijen gebruik wordt gemaakt dus goed of de verschillende dienstregelingen op elkaar en op de diensten van Stena Line aansluiten. Stena Line is niet verantwoordelijk en evenmin aansprakelijk voor aansluitingen of afwijkingen van de dienstregelingen (door staking of overmacht of om welke reden dan ook). Evenmin is Stena Line aansprakelijk voor boekingsfouten die aan de reiziger te wijten zijn of als deze veroorzaakt zijn door onvermijdbare en buitengewone omstandigheden.