Continue

Reviews - Stena Spirit

Stena Spirit | Gdynia - Karlskrona

On this page you will find reviews of the ferry Stena Spirit by and for our travelers. Let us know what you think about our ships and share it with other travelers.


How to leave a review

On this page you see a red button that says "Add a review". Clicking on it opens a new page showing you the different ways to login. Choose the option "Returning customer login". After logging in you will reach the review page of the vessel and you are ready to write a review.

If you do not have a Stena Line profile than you must create one before you can leave a review.
Create profile »

M/S Stena Spirit is rated 4.4 out of 5 by 405.
Rated 5 out of 5 by from Ocena Ok wszystko w jak najlepszym porzadku . Obsluga pomocna
Date published: 2020-04-19
Rated 3 out of 5 by from Ocena podrozy Wszystko na plus oprocz jakosci jedzenia. Podrozuje kilka razy w roku a podroz promem ma mi pozwolic odpoczac przed dalsza podroza. I to oceniam dobrze.
Date published: 2020-03-23
Rated 5 out of 5 by from Rejs karnawalowy i andrzejkowy Super niezapomniany rejs andrzejkowy oraz karnawalowy. Polecam wszystkim plyniecie statkiem, super wrazenia i jedzenie. Swietne koncerty gwiazd oraz atmosfera. Fajnie z rodzinka mozna spedzic czas na statku. Polecam
Date published: 2020-03-17
Rated 5 out of 5 by from Oferta Stena Line Bardzo dobry przewoznik, bardzo dobra kuchnia mila obsluga i komfort podrózy
Date published: 2020-03-16
Rated 3 out of 5 by from Rejs Gdynia -Karlskrona Mila,usmiechnieta i kompetentna zaloga,przyjemny rejs.
Date published: 2020-03-10
Rated 5 out of 5 by from Niezapomniany rejs Pierwszy raz wybralam sie w rejs jednodniowy z 07.03 na 08.03 ze Stena Line i juz wiem ze nie byl to mój ostatni rejs. Bylo cudownie :) Punkt Informacji na promie bardzo pomocny, wszedzie na pokladach mapki z rozkladem statku, przytulne kabiny, smacznie w restauracjach i duzo interesujacych form spedzenia wolnego czasu podczas rejsu. Polecam i do zobaczenia wkrótce na pokladzie :)
Date published: 2020-03-09
Rated 5 out of 5 by from Niezapomniany rejs Pierwszy raz wybralam sie w rejs jednodniowy z 07.03 na 08.03 ze Stena Line i juz wiem ze nie byl to mój ostatni rejs. Bylo cudownie :) Punkt Informacji na promie bardzo pomocny, wszedzie na pokladach mapki z rozkladem statku, przytulne kabiny, smacznie w restauracjach i duzo interesujacych form spedzenia wolnego czasu podczas rejsu. Polecam i do zobaczenia wkrótce na pokladzie :)
Date published: 2020-03-09
Rated 5 out of 5 by from Niezapomniany rejs Pierwszy raz wybralam sie w rejs jednodniowy z 07.03 na 08.03 ze Stena Line i juz wiem ze nie byl to mój ostatni rejs. Bylo cudownie :) Punkt Informacji na promie bardzo pomocny, wszedzie na pokladach mapki z rozkladem statku, przytulne kabiny, smacznie w restauracjach i duzo interesujacych form spedzenia wolnego czasu podczas rejsu. Polecam i do zobaczenia wkrótce na pokladzie :)
Date published: 2020-03-09
  • y_2020, m_5, d_28, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_16, tr_389
  • loc_en_NL, sid_stenaspirit, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline