Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Spirit

Stena Spirit | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Spirit reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies één van de manieren om in te loggen. Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

M/S Stena Spirit heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 119.
Rated 4 van de 5 door uit weekend majowy Polecamy jako fajny weekend majowy, rejs powrotny STENA SPIRIT bujało lekko, ale jak to na morzu musi bujać , Karlskorona- wycieczka z przewodnikiem, ogólnie polecamy
Datum plaatsing: 2017-05-07
Rated 5 van de 5 door uit Gdnia to Karlskrona w/motorcycle Slept like a baby, had a nice shower in morning. All ready for another good days ride.
Datum plaatsing: 2017-05-06
Rated 1 van de 5 door uit rozczarowana nieprofesjonalna ochrona w nocy, imprezy w kabinach
Datum plaatsing: 2017-03-16
Rated 5 van de 5 door uit Rejs Mikołajkowy 02.12-03.12 super , super, super...... polecam każdemu rejsy ze Stena Line... naprawdę super zabawa , super obsługa , super jedzenie itd itd :)
Datum plaatsing: 2016-12-03
Rated 5 van de 5 door uit Perfect Wae got a cabin. Shower was great. Sleep wonderful. Lunch at Taste restaurant was good and unlimited wine made me happy. Ferry was safe and on time. Staff was very helpful. Perfect
Datum plaatsing: 2016-10-10
Rated 4 van de 5 door uit Szwecja w Jeden dzień Tym razem trafiliśmy na odnowioną kabinę na pokładzie 8. Pomalowane ściany w łazience, wymieniona podłoga zarówno w łazience i w kabinie oraz cała, czysta pościel a tyle zmienia. Odczucia są od razu pozytywne a wszystko sprawia wrażenie czystości. Zresztą kabina była dobrze posprzątana. Podróżowaliśmy z niemowlakiem i nie miałam obaw o jego bezpieczeństwo. Tylko winda jest strasznie oblegana i rodzić z dzieckiem w wózku poświęca sporo czasu na przemieszczanie się po statku.
Datum plaatsing: 2016-09-28
Rated 2 van de 5 door uit Är du vegetarian/vegan? Beställ ej buffé. Det var en väldigt stor båt, men väldigt liten vistelseplats att vara på. Jag hade beställt lunchbuffé i förväg, men det borde jag inte gjort eftersom hela buffén endast bestod av kötträtter. Jag är vegetarian och det enda jag kunde äta var potatis, sallad och ägghalvor. Värdelöst. Det fanns en till restaurang, men den var det ännu mindre vegetarisk kost på. Superdåligt. Personalen var väldigt slappa, och verkade uttråkade. När man beställde en drink i baren så suckade bartendern. Det fanns ett quiz på båten som var exakt samma både på dit och hemresan.
Datum plaatsing: 2016-08-18
Rated 5 van de 5 door uit Stena Spirit, en personlig favorit i Stenaflottan Har åkt flera gånger med detta fartyg och det har varit toppen varje gång. Mycket fin och välvårdad båt. Trevlig personal och bra underhållning samt helt okej mat. Spirit som har polsk besättning, upplever jag som strået fräschare i hytter och allmänna utrymmen än svenskflaggade systerfartyget
Datum plaatsing: 2016-05-31
  • y_2017, m_5, d_25, h_18
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_119
  • loc_nl_NL, sid_stenaspirit, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline