Beoordelingen

Stena Jutlandica | Frederikshavn - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Jutlandica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies één van de manieren om in te loggen. Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Rated 3,2 out of 5 by 96 reviewers.
Rated 4 out of 5 by Terugreis Wij hebben op 3 augustus 2016 om 20:30 uur de reis teruggemaakt. Het weer was minder dus we verbleven met zijn drieën binnen hier stond de tv aan waar een leuke film op speelde. Hebben ons prima vermaakt. Onze honden konden gewoon in de caravan blijven dit is heel fijn want als ze andere honden zien willen ze graag spelen en dat gaat dan niet. Dit is op de jutlandica dus een groot plus punt voor ons. 4 augustus 2016
Rated 4 out of 5 by Plus Lounge Wij hadden overtocht geboekt met Plus Lounge! Geweldig! Lichte lunch. En stille ruimte. Ideaal. 3 augustus 2016
Rated 4 out of 5 by Prima oversteek Wij hebben een zeer aangename overtocht gemaakt. Het verblijf in het restaurant (service 13.45 tot 15.00) was prima en het aanbod aanbevelenswaard: alles lekker, mooi gepresenteerd en super netjes. Minpuntje: de boot van 12.15 is met circa een halfuur vertraging vertrokken. 29 juli 2016
Rated 4 out of 5 by Prima oversteek bemanning niet voor reden vatbaar als je met een hond niet op de aangegeven plaats bevindt. Je kan dus nooit met je kind in de speelhoek gaan zitten als je ook met een hond reist. Nu krijg je dus schreven gezichten als je tijdens de oversteek een kind in toom moet houden in een openbare ruimte wat dan speciaal is ingericht voor een hond. Verder voldeed de oversteek prima. als je meer luxe wilt, zit je op de verkeerde boot. het is geen cruise boot. :) 7 oktober 2015
Rated 3 out of 5 by Stena Jutlandica augustus 2015 met de afvaart van 8:15 op een zaterdagochtend zijn wij met de Stena Jutlandica meegegaan. Wij hadden het ontbijtbuffet van 9:30 geboekt en daar was ik blij om. Eer dat je op de boot bent met de auto en naar boven kunt is het 8:30 uur. Je mist dan dus al een stuk van je tijd om rustig te eten. We hebben eerst van het uitzicht en de afvaart genoten en later een tafeltje gezocht op de drukke boot. Maar er was nog ruimte genoeg. Het buffet om 9:30 was niet volgeboekt, maar we werden op een vaste plek gezet. Het voordeel is wel dat je hier kunt blijven zitten tot de boot in Zweden is. Je hebt dan een rustige plek. Het eten vond ik wat vettig. Nadeel van de boot vind ik dat wat er gezegd wordt over de speakers slecht te verstaan is. Het is dat we zelf de tijd in de gaten hielden om terug naar de auto te gaan, ik heb het niet over de speakers gehoord. Dit is een aandachtspuntje voor Stena Line. 23 augustus 2015
Rated 4 out of 5 by prima overtocht een prima relaxte overtocht met de nachtafvaart van 0:30 uit Gothenburg, is ons beter bevallen als de avondovertocht 23 augustus 2015
Rated 5 out of 5 by Perfecte overtocht heerlijk ontspannen overtocht gehad aan het eind van onze vakantie. Lekker in de zon gezeten op het zonnedek in de strandstoelen en daarna goed gegeten on het buffet restaurant, toen konden we de thuisreis vanaf frederikshavn goed aan. Iets meer zweedse produkten in de shop zou welkom zijn, wij hadden gehoopt op rekorderlig cider en mackmyra whisky. 16 augustus 2015
Rated 4 out of 5 by overtocht Gewoon een nette overtocht en niet te duur. goed eten en een leuke winkel. Jammer dat er weinig souvenirs in de winkel waren. 16 augustus 2015
  • 2016-09-23 T12:28:26.556-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_96, tr_96
  • loc_en_US, sid_stenajutlandica, prod, sort_default
2 3 4 5 ... 12 volgende >>