Beoordelingen

Stena Europe | Fishguard - Rosslare

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Europe reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies één van de manieren om in te loggen. Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Rated 3,5 out of 5 by 11 reviewers.
Rated 4 out of 5 by Goed, maar kan beter Prima overtocht maar: - geluid in grote filmzaal veel te hard !! - boot behoorlijk roestig.. je krijgt de indruk van achterstallig onderhoud. Andere boten van Stenaline (Engeland-Zweden) zien er vaak beter uit. 5 juli 2016
Rated 4 out of 5 by Efficient en punctueel Zowel in Fishguard als in Rosslare goed aanwijzingen waar de haven ligt. Geen lange wachtrijen aangezien er maar 3 overtochten per dag zijn. De tickets worden direct aangeboden aan de hand van je kenteken. Recente film (2015) met Robert de Niro en Anne Hathaway zorgt voor een ontspannen overtocht. Het wijzigen van de terugreis naar 1 dag eerder kon helaas niet On-line aangezien we de heenreis al gedaan hadden, maar via de servicedesk (NL) was dat binnen een paar minuten geregeld. 4 juli 2016
Rated 4 out of 5 by Prima overtocht Onze eerste ervaring met Stena line. Via internet geboekt en alles prima geregeld. Misschien alleen een tip om bij het het online boekingsformulier direct aan te kunnen geven, dat er honden meegaan en in de camper blijven. We boeken zeker nog eens. 30 juni 2016
Rated 4 out of 5 by goed Ik heb de overtocht Fishguard-Rosslare vv. al een tiental keer gemaakt. Op mijn laatste overtocht was de slechte hygiëne van de toiletten opvallend wat in andere jaren niet het geval was. Verder was de vlotte afhandeling bij in- en ontscheping voor mij positief. Ik maak geen gebruik van bars en activiteiten aan boord dus die kan ik niet echt beoordelen. Jammer dat er niet wat meer tijd is voor de reis van Harwich naar Fishguard om de nachtboot naar Rosslare te halen. 4 oktober 2015
Rated 4 out of 5 by Rosslare -> Fishguard avondboot (21.15) Prima overtocht, snel geladen en gelost. Wij hebben geen gebruik gemaakt van restaurants, alleen koffie gehaald aan de bar. Activiteiten maken wij nooit gebruik van, dus die kan ik niet beoordelen. Wel zagen we een speelhoek voor kleinere kinderen, en er waren ruim voldoende zitplekken, want het was erg rustig aan boord. Buitendek is ruim en leuk, alleen vanwege het weer met harde wind minder aantrekkelijk. Toch nog een tijdje lekker buiten gestaan. 20 juli 2015
Rated 4 out of 5 by comfortabel Goede verbinding naar Ierland. Snel op de boot en snel van de boot met de auto. Vriendelijk personeel. 27 juni 2015
Rated 4 out of 5 by Fijne ervaring en mooie gladde overtocht Voor het eerst naar Ierland met Stena en zeer goed bevallen. Boot was proper, alleen de ruiten lieten te wensen over, maar ja dit is normaal met dit weer. 3 juni 2015
Rated 5 out of 5 by Toch nog mee.... We hadden bij Stena een Landbridge geboekt. Netjes op tijd geland in Harwich. Op de M4 een oponthoud (file!) van anderhalf uur. Door hard rijden toch nog een paar minuten te laat in Fishguard. Maar jawel, we mochten nog mee en werden ook nog eens vorstelijk onthaald in de plus lounge. Een prima ervaring en we gaan dat zeker nog eens overdoen! 9 januari 2015
  • 2016-09-23 T12:28:26.456-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_11, tr_11
  • loc_en_US, sid_stenaeurope, prod, sort_default