Beoordelingen

Stena Britannica | Hoek van Holland - Harwich

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Britannica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies één van de manieren om in te loggen. Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Rated 4,7 out of 5 by 89 reviewers.
Rated 4 out of 5 by gezellige overtocht erg leuke overtocht om daarna een weekje londen te ervaren, door de nachtboot te nemen heb je meteen een goedkope overnachting en ben je 's morgens al op tijd in londen waardoor je de hele dag al lekker kunt shoppen en de toerist kunt uithangen :) 20 maart 2014
Rated 4 out of 5 by Terug naar Holland Of je nu met de Hollandica gaat of met de Britannica gaat, het maakt niet uit. De kwaliteit, comfort en de service is uitstekend aan boord. Wij gaan graag heen en weer met Stena Line! 15 maart 2014
Rated 5 out of 5 by De boottocht hoort bij onze vakantie. Voor een mooi prijsje hebben we elke keer weer een mooie boottocht met vriendelijk personeel. 14 maart 2014
Rated 5 out of 5 by Comfort en luxe Valentijnsdag naar London. Super comfort hut met barretje een zeer schone hut, geen stofje te vinden. Heenweg vreselijke storm. We hebben zeebenen en de maag was goed gevuld in het ook weer uitstekende restaurant. Na het eten nog een glaasje rode wijn, goed gevuld glas. Barman wees mij op de Stena Extra kaart voor voordelen. Meteen aangemeld. Goed geslapen ondanks de storm. Terugweg idem dito. Kijk al weer uit naar onze volgende overtocht in juni. 13 maart 2014
Rated 5 out of 5 by Prachtige hut en prettige overtocht De overtocht met Stena Line naar Harwich is me erg goed bevallen en heeft me in positieve zin verrast. De hut (1 persoons buitenhut) was een stuk ruimer dan verwacht en erg schoon. Goed bed, mooi groot raam, veel stopcontacten (voornamelijk Europees/Nederlands maar ook één Brits). Badkamer uitstekend met geweldige douche. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Restaurant viel me ook mee (minder duur dan verwacht). Schip maakt overall een schone, erg moderne en verzorgde indruk. De makkelijke overstap van de trein in Hoek van Holland en weer op de trein in Harwich maakt, in combinatie met het geweldige schip dat dit vanaf nu zeker mijn eerste keus voor een overtocht naar Engeland is. 3 maart 2014
Rated 5 out of 5 by Heerlijk genieten. Wat fanatisch: “de overtocht” van Hoek van Holland naar Harwich met Stena Line. Voor onze huwelijksdag had ik (Chris) een overtocht geboekt voor 3 personen: Ik, mijn vrouw en zoon. Door de spanning heb ik per ongeluk 3 buitenhutten gereserveerd voor de heen,-en terug vaart. Één Hut was al genoeg.... Bij aankomst aan de balie van Stena Line keek de charmante dame al ons vreemd aan.” Gisteren getrouwd en nu al gescheiden reizen?” Wist ik veel....(echt weer Chris). En ja hoor, drie pasjes voor de buitenhutten, heen en terug. Wat een luxe! Hadden uiteraard voor één hut gebruik gemaakt. Helaas worden hierdoor nog vaak aan herinnerd door famiie en vrienden. Maar wat hebben wij genoten. Korte verblijf in Harwich en met de luxe van Britannica naar huis. Later nog vaker kunnen genieten van de overvaart en de Service van Stena Line. En zullen dat nog zéker veel vaker doen. 1 maart 2014
Rated 4 out of 5 by Een boot voor vroege vogels :) De Stena Britannica blijft een waanzinnig mooie boot. In tegenstelling tot de concurrentie, onderscheidt de boot zich door een minder rommelige uitstraling, en een zeer uitstekend restaurant (Metropolitan), waar wij een 3-gangen diner hebben genuttigd die zich kan meten met de duurdere restaurants in de gegeven prijsklasse. De hutten zijn allemaal uitstekend, maar een upgrade naar een Comfort Class hut is van harte aan te bevelen. Deze hutten hebben de standaard van een hotelkamer, voor een kleine meerprijs. Er zit 1 heel groot nadeel op de nacht afvaart, en ik hoop dat Stena Line dit gaat her overwegen want dit probleem ervaar ik al jaren. De ontschepingstijd van 06:30 uur is echt te vroeg, en vooral de wektijd 1 uur van te voren wekt eerder irritatie, dat ik het nummer "Don't worry, be happy" niet meer kan aan horen... Als de wekservice uit kon worden gezet, had ik er 1 ster bij gegeven. Geef mensen de mogelijkheid om te ontschepen tussen 06:30 uur en 07:30 uur. De zeer opdringerige schoonmakers stonden al ruim voor 06:30 uur voor onze deur, waardoor het gevoel was dat we werden opgejaagd. Overigens, het is sowieso moeilijk uit bed te komen, want de bedden zijn echt heerlijk, evenals de airco die je kan instellen. Het zijn vooral de praktische zaken die net even beter kunnen, maar qua faciliteiten niet meer dan lof. 16 februari 2014
Rated 5 out of 5 by Weer een super overtocht Op 07/02/2014 teruggekomen van Harwich aan boord van dit prachtige schip. Mooi op tijd vertrokken te Harwich en ook perfect op tijd aangekomen in Hoek van Holland, dit ondanks de wat onrustige zee. Maar zoals velen het al schreven, daar is aan boord van de Stena Line Superferries niet veel van te merken. Echt top! En ook wel super vriendelijke bemanning. 15 februari 2014
  • 2016-09-30 T14:04:23.894-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_89, tr_89
  • loc_en_US, sid_stenabritannica, prod, sort_default
2 3 4 5 ... 12 volgende >>