Zoek & boek

Zomervakantie

Stena Line bestemmingen in Europa voor een vakantie met kinderen.


Zomervakantie met Stena Line
Zomervakanties bij Stena Line!

Geniet van een heerlijke zomervakantie op een van de Stena Line bestemmingen. Wordt het een autovakantie naar Engeland om Londen of East Anglia te verkennen? Staat de zomervakantie in het teken van Ierland? Of gaan we deze zomervakantie eindelijk naar Scandinavië met de caravan? Eén ding is zeker, je slaagt zeker weten met de keuzes bij Stena Line!

Zomervakanties bij Stena Line
Ervaar deze zomer één van onze bestemmingen

Eenmaal de auto aan boord van de ferry geparkeerd, begint je zomervakantie direct. Geniet van de zon op ons sundeck of van de mooie zonsondergang op zee. Met onze faciliteiten aan boord en je eigen hut ben je zo aan de overkant. Dat komt goed uit, want des te meer tijd heb je om de mooiste plekjes op te zoeken!

Of je nu de ferry vanuit Hoek van Holland naar Harwich pakt of de overtocht van Kiel naar Göteborg in Zuid-Zweden maakt, wij brengen je naar de mooiste bestemmingen! Voor een autovakantie in de zomervakantie ben je bij Stena Line aan het goede adres. Alvast welkom aan boord!

Praktische informatie

Zomervakantie kalender De zomervakantie begint op 10 juli en duurt tot en met 5 september 2021.

Let op: de zomervakantie is opgedeeld in 3 regio's (Noord, Midden en Zuid) met elk een vakantieperiode van 6 weken.
Attracties met de zomervakantie Vrijwel alle attracties zijn open, op sommige bestemmingen kan het erg druk zijn. Check vooraf of er kaartjes te koop zijn om teleurstellingen te voorkomen. Het openbaar vervoer rijdt tijdens de zomervakantie soms volgens een zomer dienstregeling. Dit kun je het beste vooraf checken bij de betreffende vervoersmaatschappij.

Kids voordelen

De voordelen voor kinderen van het reizen op de route tussen Hoek van Holland en Harwich met Stena Line.

 Happy kinderspeelplaats

 Teen Town met arcade games

 Bioscoop

 Stena Shop met leuk speelgoed

 Heerlijke kindermaaltijden

Reizen met je huisdier

Laat geen van je familieleden thuis! Ook jouw huisdier is welkom bij Stena Line. Je kunt kiezen of je je huisdier in de auto laat of onderbrengt in een van de beschikbare kennels aan boord van het schip.

Meer informatie over reizen met huisdieren naar:
Engeland »
Scandinavië »

Met de ferry en trein naar hartje Londen
Naar Londen incl. treinkaartjes v.a. €49 p.p.

Reis comfortabel en voordelig naar hartje Londen met Stena Line. Je reist per ferry naar Harwich waar je op de trein stapt om vervolgens in het centrum van Londen uit te stappen.

Boek hier een overtocht inclusief treinkaartjes »

Beleef de attracties in Liseberg waaronder de AtmosFear.
Tip: Liseberg - het grootste attractiepark van Scandinavië

Probeer alle attracties in Liseberg, van de vliegende theekopjes, de botsauto's, het reuzenrad tot de achtbaan. Of de meest fysieke aanwinst de AtmosFear - de hoogste attractie met vrije val in Europa. Deze attractie haalt een snelheid van 110 km/u in 3 seconden wanneer je 116 m naar beneden stort.

Zoek paaseieren in Londen met uw kinderen
TIP: Nationale Parken in Groot-Brittannië

Breng een bezoekje aan één van de 15 Nationale Parken die Groot-Brittannië rijk is. Heidevelden, wetlands, bossen en wilde dieren. Deze beschermde gebieden herbergen een mooie flora en fauna!