Zoek & boek

Op voorjaarsvakantie met Stena Line

Reis met ons de prachtige natuur in tijdens uw voorjaarsvakantie!

Vier een korte vakantie tijdens de voorjaarsvakantie. Tussen de heuvels, in het bos, of juist naar Londen; bij Stena Line vind u de vakantie die bij je past. In het voorjaar ziet de natuur er op zijn mooist uit. Geniet van de prachtige ongerepte natuur in Scandinavië, kleine dorpjes in Engeland, mooie wandelingen in Ierland of van de stadsparken en terrasjes in Londen. Reist u met ons? Dan begint uw vakantie al aan boord!


Voorjaarsvakantie: met het gezin op stedentrip naar Londen
Voorjaarsvakantie

Dit jaar is de voorjaarsvakantie verspreid over 2 weken. Kies de overtocht die het beste bij u past in de periode 13 t/m 28 februari 2021. Reist u buiten de schoolvakanties? Kijk dan naar de off-season periode in Scandinavië die begint rond eind februari en begin maart. De zomeractiviteiten openen ook vaak rondom maart. Engeland staan in het voorjaar de narcissen al in bloei en geniet u van mooie groene natuur op het platteland. In Ierland heeft in maart een gemiddelde temperatuur tussen de 8°C en 13°C en leent zich in deze periode al prima voor mooie rondreizen.

Of misschien een stedentrip naar Londen tijdens de voorjaarsvakantie? Ook dat kan! U vaart al vanaf €49 p.p. (enkele reis) naar Londen per ferry en trein. Klinkt dat niet aantrekkelijk?

Boek uw overtocht inclusief treinkaartjes naar Londen »

Koop de lekkerste chocolade paaseieren in Londen
Tip: De mooiste plekken van Noord-Ierland

Bekijk de tips »

Koop de lekkerste chocolade paaseieren in Londen
Tip: Bezoek gratis attracties in Londen

Bekijk de tips »