Zoek & boek

De zomer is voorbij, het is herfst in Nederland

Herfstvakantie: een mooie gelegenheid voor een lekker weekje weg.

De voorjaarsvakantie in oktober valt tussen de zomervakantie die alweer zo lang geleden lijkt en de kerstvakantie die nog zo ver weg lijkt. Grijp deze korte vakantieperiode aan om er eens gezellig tussenuit te gaan; met vrienden, romantisch met zijn tweeën, met het hele gezin of de hele familie. Je kunt met Stena Line alle kanten op deze herfst; genieten van de kleurenpracht en het wild in Scandinavië, Engeland of Ierland, of alvast kerstshoppen in Londen. Wij geven hieronder een aantal tips en aanbiedingen voor uw herfstvakantiebestemming. Zien we u aan boord?


Auto en caravan
Caravan

Met de caravan naar Engeland of Scandinavië? Je caravan reist gratis mee op diverse Stena Line overtochten.

Familie bij een meer met de camper
Camper

Op de routes Hoek van Holland naar Harwich en Kiel naar Göteborg reis je met de camper extra voordelig.


Praktische informatie

Paas kalender De herfstvakantie begint op 16 oktober en duurt tot en met 24 oktober 2021 voor de regio Noord en Midden. Voor de regio Zuid is dit een week later (23 oktober tot en met 31 oktober).
Paas shoppen Rond de herfstvakantie zijn veel winkels en warenhuizen in Londen versierd in de thema's Halloween of Kerst. Alle winkels zijn open.
Attracties met Pasen De meeste attracties zijn open, maar check dit vooraf om teleurstellingen te voorkomen. De stadsparken van Londen zijn in de herfstvakantie zeker de moeite waard, de prachtige kleuren zullen je versteld doen staan!

Er is een fout opgetreden.