Zoek & boek

Restaurants & bars van de Stena Saga


Stena Saga Eight restaurant
Eight

Eight is een door de brasserie geïnspireerd restaurant waar je lekker kunt eten en genieten. Kies heerlijke gerechten van ons à la carte menu met bijbehorend wijnarrangement.

Het is mogelijk om vooraf een 3-gangenmenu te reserveren bij het boeken van uw overtocht. Dan reserveert u ook een plaats in het restaurant. Voor de helft van de prijs zijn alle gerechten op het menu beschikbaar als kinderporties.

NB! Het menu wordt vier keer per jaar veranderd. Het kan voorkomen dat we een ander menu serveren tijdens uw reis dan dat u heeft gereserveerd.

Stena Saga Steakhouse a la carte restaurant
The Steakhouse

À la carte restaurant
In dezelfde ruimte als het Eight restaurant vindt u The Steakhouse. Hier kunt u kiezen tussen de klassieke steakhouse gerechten, zoals biefstuk, entrecôte, gegrilde kip en de favorieten van de chef-kok's geserveerd met heerlijke gegrilde groenten.

Menukaart bekijken »

Stena Saga Taste buffet restaurant
Taste

(Buffet restaurant)
Taste is de naam van ons buffetrestaurant. U kunt hier heerlijk ontbijten, luchen en dineren.
's Avonds kunt u smullen van de vele gerechten van het Scandinavische buffet. De keuze is zo ruim, dat u altijd wel wat van uw gading vindt. Het lunch en diner buffet is inclusief frisdranken en water.

Wanneer u uw maaltijd vooraf reserveert, houden we een plaats in het restaurant voor u vrij.

Stena Saga café Saga
Café Saga

Neem een pauze in ons geweldige café op dek 7. Hier kunt u een snack kopen zoals salades, pizza's en sandwiches.

U kunt hier ook genieten van een goede kop koffie of andere versnaperingen. Voor de kinderen is er een kinderkamer met een tv.

Stena Saga C-view
C-View showbar

De C-View Showbar op dek 7 doet je hart sneller slaan. Overdag en 's avonds is er live-muziek of worden er activiteiten georganiseerd. Hier vindt u ook ons Casino.

Tijdens schoolvakanties is dit de ontmoetingsplaats voor kinderen met hun eigen piratenkiosk.

Stena Saga Riva bar
Riva Bar

Deze stijlvolle bar op dek 8 is volledig in 'Riva' stijl, de bar bestaat zelfs uit een nagebouwde oude Riva speedboot. U kunt er aan de bar een drankje drinken voordat u gaat eten. Of geniet in de comfortabele zithoek met prachtige beelden van Riva speedboten aan de muur en uitzicht op zee.