Zoek & boek

Restaurants & bars van de Stena Saga


the steakhouse
The Steakhouse

À la carte restaurant
In dezelfde ruimte als het Metropolitan vindt u nu The Steakhouse. Hier kunt u kiezen tussen de klassieke steakhouse gerechten, zoals biefstuk, entrecôte, gegrilde kip en de favorieten van de chef-kok's geserveerd met heerlijke gegrilde groenten.

Menukaart bekijken

Metropolitan à la carte restaurant
Metropolitan

(à la carte restaurant)

Maak een keuze uit het menu en de uitgebreide wijnkaart. In de elegante omgeving komt u helemaal tot rust. U heeft vanuit het Metropolitan ook nog eens een schitterend uitzicht.

Taste Bufférestaurant på Stena Saga
Taste

(Buffet restaurant)
Taste is de naam van ons buffetrestaurant. U kunt hier heerlijk ontbijten, luchen en dineren. 's Avonds kunt u smullen van de vele gerechten van het Scandinavische buffet. De keuze is zo ruim, dat u altijd wel wat van uw gading vindt. Het lunch en diner buffet is inclusief bier, wijn en frisdranken.

Wanneer u uw maaltijd vooraf reserveert, houden we een plaats in het restaurant voor u vrij.

C-view showbar på Stena Saga
C-View showbar

De C-View Showbar doet je hart sneller slaan. Overdag en 's avonds is er live-muziek of worden er activiteiten georganiseerd. 

Riva Bar på Stena Saga
Riva Bar

Deze stijlvolle bar is volledig in 'Riva' stijl, de bar bestaat zelfs uit een nagebouwde oude Riva speedboot. U kunt er aan de bar een drankje drinken of rustig gaan zitten in de comfortabele zithoek met prachtige beelden van Riva speedboten aan de muur en uitzicht op zee.

Cafe Saga
Café Saga

Dit is de plek voor mensen die van sport houden. U vindt er allerlei soorten koffie, pizza's, sandwiches, en een breed assortiment aan alcoholische drankjes. Op ons breedbeeldscherm kunt u voetbal- en atletiekwedstijden volgen.