Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Saga

Stena Saga | Frederikshavn - Oslo

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Saga reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Stena Saga heeft als beoordeling 3.8 van de 5 door 491.
Rated 5 van de 5 door uit Alltid gøy på Stenaline Bra musikk og god stemning. Gleder oss til å reise igjen.
Datum plaatsing: 2018-02-15
Rated 5 van de 5 door uit Hyggetur Stena-tur er et hyggelig avbrekk i hverdagen, med god mat, dans/spill/konkurranser.
Datum plaatsing: 2018-02-02
Rated 5 van de 5 door uit Fredrickshave-Oslo De overtocht van frederickshaven naar Oslo en terug was voor ons een perfecte manier om te reizen. Inchecken verliep zo gemakkelijk en perfect. We hebben heerlijk kunnen eten in het Alacarte restaurant en goed geslapen in ons toegewezen cabine. Zeer vriendelijk personeel en zijn steeds bezig om ons te vermaken en alles wordt steeds goed schoon gemaakt. Mijn complimenten.
Datum plaatsing: 2018-01-05
Rated 1 van de 5 door uit Reis van 2 volwassenen met hond De hut was goed maar de badkamer zeer slecht. Een douche gordijn dat niet dicht kan en versleten runners heeft. Dus de hele badkamer nat. Geen vloerhanddoek, vies putje met de haren van de vorige gebruiker en het een verstopt toilet. Na melding bij de service desk dat het toilet niet wil doortrekken en de vuiligheid van de vorige gebruiker erin dreef werd mij vermeld dat eraan gewerkt werd. Na de nacht konden we nog steeds niet doortrekken. Dus konden wij 's nachts niet naar de wc. De bestelde picknick doos is zeer onder de maat. Deze boeking nooit weer!
Datum plaatsing: 2017-11-04
Rated 4 van de 5 door uit goede overtocht Wij (gezin met 2 kids) hebben een goede overtocht gehad. Boot is wel wat ouder maar verder prima. Wij hadden de nacht boot van Oslo naar Fredrikshaven en toevallig was het Halloween weekend, wat hebben ze er een werk van gemaakt!!! Al het personeel was verkleed/geschminkt en de boot was echt helemaal in stijl gemaakt!! Wij hadden de goedkoopste hut geboekt en dat was ook wel te zien....beetje oud en versleten maar je mag het ook niet verwachten voor de prijs. Prima geslapen.
Datum plaatsing: 2017-10-31
Rated 5 van de 5 door uit overtochten Frederikshaven-Oslo vv Prima overtochten op deze route. De bemanning is vriendelijk en behulpzaam. Het eten in het buffetrestaurant was goed verzorgd en smakelijk. De doucheruimte in de hutten is niet erg ruim, en ook de wastafels zien er behoorlijk "gebruikt" uit. Maar ze voldoen wel. Al met al zijn we heel tevreden.
Datum plaatsing: 2017-10-06
Rated 3 van de 5 door uit Redelijke overtocht. Na de hele slechte ervaring van een aantal jaren geleden toch weer een keer deze overtocht gemaakt, de reden was ook de gunstige prijs. Het is ons deze keer erg meegevallen. We hadden een retourovertocht en op doordeweekse dagen, dat is misschien ook wat rustiger. Alles ging dit keer lekker vlot in tegenstelling tot de vorige keer. En groot minpunt vinden wij dat je in Oslo nog zo verschrikkelijk veel parkeergeld moet betalen als je er wat vroeger bent. Zorg er gewoon voor dat je net als in Frederikshavn je auto kan neerzetten dat zou wel prettig zijn. Wij maken geen gebruik meer van het buffet want dat vinden wij niet goed en veel te duur, (een ander denkt daar misschien anders over maar dit is onze ervaring.) Verder is het ons dit keer dus goed bevallen.
Datum plaatsing: 2017-09-18
Rated 4 van de 5 door uit goede overzet een gemakkelijke en goede overzet naar het hoge noorden.
Datum plaatsing: 2017-09-01
  • y_2018, m_2, d_21, h_22
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.7
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_491
  • loc_nl_NL, sid_stenasaga, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline