Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Saga

Stena Saga | Frederikshavn - Oslo

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Saga reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

Stena Saga heeft als beoordeling 3.8 van de 5 door 593.
Rated 5 van de 5 door uit Julebordtur Er fornøyd med båtturen da det har vært god mat og grei underholdning og musikk.
Datum plaatsing: 2019-11-24
Rated 4 van de 5 door uit Bra reise, men ... Stena Saga flyter på rutinen, og det er bra. Greie ansatte, og det meste om bord er greit. Det jeg ikke liker, er at liggetiden i land er for kort, så det lønner seg ikke å gå i land. Jeg liker heller ikke at man må drasse på bagasjen i flere timer før man går i land igjen i Oslo.
Datum plaatsing: 2019-11-16
Rated 2 van de 5 door uit Partyüberfahrt Schon zum zweiten Mal haben wir eine Eventüberfahrt für unsere Rückreise aus Norwegen erwischt. Eine ruhige Übernachtung ist da nicht möglich. Das Schiff gleicht am Morgen einem Partyboot und man muss aufpassen, dass man im Lift nicht kleben bleibt und wo man hintritt.
Datum plaatsing: 2019-11-13
Rated 2 van de 5 door uit Partyüberfahrt Schon zum zweiten Mal haben wir eine Eventüberfahrt für unsere Rückreise aus Norwegen erwischt. Eine ruhige Übernachtung ist da nicht möglich. Das Schiff gleicht am Morgen einem Partyboot und man muss aufpassen, dass man im Lift nicht kleben bleibt und wo man hintritt.
Datum plaatsing: 2019-11-13
Rated 5 van de 5 door uit Fantastisk servise! Vi fikk oppgradert lugar raskt for et lite beløp. Fin, ren utvendig lugar, med TV og dobbeltseng. Spiste deilig middag- biff og rødvin som ble servert av en dyktig serviceinnstilt kelner Cay. Det var vennlig og service innstilt personale gjennomgående på hele båten. Rimeligere priser i taxfree, restaurant og bar sammenlignet med alle båter dom Dfds og Color line. Vi tar en ny tur snart!
Datum plaatsing: 2019-11-03
Rated 5 van de 5 door uit Den triveligste båten Båten er lagt opp til å være sosial. Treffer alltid interessante mennesker.Betjeningen på båten er en herlig gjeng.Det er lett å trives ombord.
Datum plaatsing: 2019-10-30
Rated 4 van de 5 door uit Nemt og billigt Når man har booket en Captains Class har man en helt igennem fantastisk tur med Stena Line
Datum plaatsing: 2019-10-18
Rated 3 van de 5 door uit Trygg og komfortabel sjøreise overfart Trygg og komfortabel sjøreise sjøreise. Grei båt. Trivelig mannskap. Fint å komne frem om morgenen.
Datum plaatsing: 2019-09-10
  • y_2019, m_12, d_15, h_12
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.4
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_25, tr_568
  • loc_nl_NL, sid_stenasaga, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline