Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Saga

Stena Saga | Frederikshavn - Oslo

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Saga reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

Stena Saga heeft als beoordeling 3.8 van de 5 door 588.
Rated 3 van de 5 door uit Trygg og komfortabel sjøreise overfart Trygg og komfortabel sjøreise sjøreise. Grei båt. Trivelig mannskap. Fint å komne frem om morgenen.
Datum plaatsing: 2019-09-10
Rated 3 van de 5 door uit Horrible Loud music!!!! I was looking forward to this trip for a long time. Food was great and cabins was fine.... But saturday night was a true nightmare ! My cabin was at deck 6 and I was tired and went to bed early but the discotek played some bloody Teckno music so loud my cabin was shaking and viberating, not jokeing. I thought that at 23:00 they would stop because there is a lot of elderly people on the boat too, but no !!!! It was BUM BUM BUM BUM untill 3 in the morning. Seriusly this in not Ibitza !!!! So why play so loud teckno ??? The majority of people come here to relax, not to get their head blown off with teckno music. I will never ever again on a trip like this !!!!!!!!
Datum plaatsing: 2019-08-25
Rated 5 van de 5 door uit Oslo Frederikshaven een prima nachtvaart. De hut was ruimer dan gedacht. Het buffet was een aanrader met prima gerechten en veel vis gerechten. Het personeel was heel vriendelijk en heeft ons prima geholpen met een plek bij de lift. Aan boord een grote taxfree winkel.
Datum plaatsing: 2019-08-24
Rated 5 van de 5 door uit Barnas curise Dette var var kjempe gøy. Barnebarnet mitt stor koste seg med underholdningen ombord. Var faktisk underholdende for voksne også.
Datum plaatsing: 2019-08-16
Rated 2 van de 5 door uit Tid for fornyelse og serviceløft Slitne lugarer og felles toalett. Savner å kunne beholdt lugarene lengre enn til kl 16 med barn med helseutfordringer på dagseilingen. God mat og stort utvalg på Tastebuffeen.
Datum plaatsing: 2019-08-04
Rated 1 van de 5 door uit Styr Langt unna Stena Line Tok dagstur fra Fredrikshavn til Oslo og jeg må si at dette fergeselskapet er av noe av det dårligste jeg har reist med. Vi er en familie med småbarn og hadde av den grunn bestilt lugar på turen hvor barna (og vi) kunne slappe av. Det begynte allerede fra start, hvor lugarene ikke er klare når man kommer ombord. Man må derfor stå der i de trange gangene/ved trappa med alt pikkpakket sitt å vente sammen med dusinvis av andre. Når vi endelig kom inn på lugaren merket vi oss at det luktet vondt (en sur eim av møkk og fyll). Det hjalp ikke akkurat på. Deretter gikk det egentlig bare nedover. Vi hadde bestillt lunchbuffet. Vi reiste med Color line motsatt vei, og vi var storfornøyd med lunchbuffeen de hadde. Stena Line sin derimot var ikke mye å skryte av. Dårlig utvalg og kvalitet, ja selv maten vi lagde på skolekjøkkenet på ungdomskolen var langt bedre enn dette. Underveis i lunchen fikk vi også beskjed om at det nå er 10 minutter til vi må forlate resturanten (i motsetning til Color line hvor du faktisk får sitte hele turen som du har betalt for). På Stena Line får du kun sitte 1 time og 30 minutter. Dette blir stress når man har barn ved siden av som også skal ha mat. Vi slappet deretter av på lugaren, men da det var igjen ca 3 timer av turen, banket det på døren og vi fikk beskjed om å forlate lugaren når det var igjen 2,5 timer av turen!!!! Dette er UHOLDBART. PUNKTUM. Når man bestiller lugar på en dagstur forventer man at man har lugaren hele turen. Spesielt når man har små barn, er dette bare helt på trynet. Ellers oppleves båten (Stena Saga tror jeg det var) som sliten og gammel, og lukter gammel fyll/møkk flere steder rundt omkring. Jeg anbefaler ikke dette selskapet til noen, spesielt ikke barnefamilier. Hadde det gått an å gi Stena Line 0 stjerner hadde vi gjort det. Vi kommer aldri til å benytte oss av Stena Line igjen. Takk for oss.
Datum plaatsing: 2019-08-03
Rated 4 van de 5 door uit Fergetur Reisetilbud Skagen Oslo.Veldig praktisk og grei fergeforbindelse med eller uten bil. Anbefaler at du spiser en god frokost før avreise Frederikshavn
Datum plaatsing: 2019-07-29
Rated 1 van de 5 door uit Aldri igjen Båten er generelt møkkete og ekkel. Buffeten var ikke verdt pengene, maten var klint utover og så uapetittelig ut, gulvet var klissete og den ene juice maskinen i ustabd slik at det rant utover. Det stod d 20 - 30 brukte glass rundt de rene glassene ved den ødelagte maskinen som ikke ble ryddet opp.Vi hadde betalt for lugar som vi måtte forlate 2,5 time før båten var i Oslo. Hvilket betydde at vi måtte ta med oss all bagasjen vi hadde og finne et sted å sitte. Umulig. Vi endte opp med å sitte på gulvet i 2,5 time med barna... For oss var hensikten med lugar avslapning og det ble det stikk motsatte. Lugaren var møkkete, mugg rundt vinduet og generelt udelikat.. Kommer ikke til å velge stena line igjen.
Datum plaatsing: 2019-07-21
  • y_2019, m_10, d_18, h_17
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_27, tr_561
  • loc_nl_NL, sid_stenasaga, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline