Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Saga

Stena Saga | Frederikshavn - Oslo

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Saga reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

Stena Saga heeft als beoordeling 3.8 van de 5 door 528.
Rated 4 van de 5 door uit Oppfyll dine drømmer og behov Ønsker ikke hetse Stenaline for ting og vil heller la andre få gleden av og si en positiv mening
Datum plaatsing: 2018-11-15
Rated 4 van de 5 door uit Stena Saga En avslappende og litt spennende opplevelse i hverdagen.Møte andre mensker i hyggelige omgivelser med litt spenning.
Datum plaatsing: 2018-11-01
Rated 1 van de 5 door uit I etasjen uten heis! Småbarnsfamilie på 4 plasseres i etasjen nederst uten heis. Det stinker kloakk og bade holder på å råtne.. forferdelig opplevelse!
Datum plaatsing: 2018-10-03
Rated 3 van de 5 door uit Skuffende. Stena Saga trænger virkelig til fornyelse. Har rejst med samme færge i flere år, maden er stor set det samme hver gang.(Den må godt smage af lidt mere, og variere lidt mere.) HVOR ER NYTÆNKNINGEN ?? Butikken er sørgelig og udvalget er meget sparsomeligt. VI tilbringer mange timer ombord, så det vil være dejligt med noget mere at kigge på.
Datum plaatsing: 2018-09-21
Rated 5 van de 5 door uit Danskebåten Veldig bra tur. Det kjipe er at man må ut av lugarene kl 16.00
Datum plaatsing: 2018-09-03
Rated 5 van de 5 door uit Barnas båt er fantastisk. Jeg hadde med barnebarna på Barnas båt. De storkoste seg ikke et kjedelig øyeblikk. Bra tryllekunstner som engasjerte barna, og lørdagsgodt var også bra. Vi storkoste oss. Jeg syns det kunne vært barnedisco om bord, så barna kunne blitt kjent med andre barn, men det var en flott tur. Barna vil reise igjen.
Datum plaatsing: 2018-08-16
Rated 5 van de 5 door uit Barnas båt er fantastisk. Jeg hadde med barnebarna på Barnas båt. De storkoste seg ikke et kjedelig øyeblikk. Bra tryllekunstner som engasjerte barna, og lørdagsgodt var også bra. Vi storkoste oss. Jeg syns det kunne vært barnedisco om bord, så barna kunne blitt kjent med andre barn, men det var en flott tur. Barna vil reise igjen.
Datum plaatsing: 2018-08-16
Rated 4 van de 5 door uit Fornøyd Kjempe fin comfort lugar.og veldig service innstilt personell i restauranten
Datum plaatsing: 2018-08-15
  • y_2018, m_11, d_17, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_21, tr_507
  • loc_nl_NL, sid_stenasaga, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline