Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Saga

Stena Saga | Frederikshavn - Oslo

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Saga reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Stena Saga heeft als beoordeling 3.7 van de 5 door 488.
Rated 1 van de 5 door uit Reis van 2 volwassenen met hond De hut was goed maar de badkamer zeer slecht. Een douche gordijn dat niet dicht kan en versleten runners heeft. Dus de hele badkamer nat. Geen vloerhanddoek, vies putje met de haren van de vorige gebruiker en het een verstopt toilet. Na melding bij de service desk dat het toilet niet wil doortrekken en de vuiligheid van de vorige gebruiker erin dreef werd mij vermeld dat eraan gewerkt werd. Na de nacht konden we nog steeds niet doortrekken. Dus konden wij 's nachts niet naar de wc. De bestelde picknick doos is zeer onder de maat. Deze boeking nooit weer!
Datum plaatsing: 2017-11-04
Rated 4 van de 5 door uit goede overtocht Wij (gezin met 2 kids) hebben een goede overtocht gehad. Boot is wel wat ouder maar verder prima. Wij hadden de nacht boot van Oslo naar Fredrikshaven en toevallig was het Halloween weekend, wat hebben ze er een werk van gemaakt!!! Al het personeel was verkleed/geschminkt en de boot was echt helemaal in stijl gemaakt!! Wij hadden de goedkoopste hut geboekt en dat was ook wel te zien....beetje oud en versleten maar je mag het ook niet verwachten voor de prijs. Prima geslapen.
Datum plaatsing: 2017-10-31
Rated 5 van de 5 door uit overtochten Frederikshaven-Oslo vv Prima overtochten op deze route. De bemanning is vriendelijk en behulpzaam. Het eten in het buffetrestaurant was goed verzorgd en smakelijk. De doucheruimte in de hutten is niet erg ruim, en ook de wastafels zien er behoorlijk "gebruikt" uit. Maar ze voldoen wel. Al met al zijn we heel tevreden.
Datum plaatsing: 2017-10-06
Rated 3 van de 5 door uit Redelijke overtocht. Na de hele slechte ervaring van een aantal jaren geleden toch weer een keer deze overtocht gemaakt, de reden was ook de gunstige prijs. Het is ons deze keer erg meegevallen. We hadden een retourovertocht en op doordeweekse dagen, dat is misschien ook wat rustiger. Alles ging dit keer lekker vlot in tegenstelling tot de vorige keer. En groot minpunt vinden wij dat je in Oslo nog zo verschrikkelijk veel parkeergeld moet betalen als je er wat vroeger bent. Zorg er gewoon voor dat je net als in Frederikshavn je auto kan neerzetten dat zou wel prettig zijn. Wij maken geen gebruik meer van het buffet want dat vinden wij niet goed en veel te duur, (een ander denkt daar misschien anders over maar dit is onze ervaring.) Verder is het ons dit keer dus goed bevallen.
Datum plaatsing: 2017-09-18
Rated 4 van de 5 door uit goede overzet een gemakkelijke en goede overzet naar het hoge noorden.
Datum plaatsing: 2017-09-01
Rated 2 van de 5 door uit Aan renovatie toe Nadat we op andere routes gevaren hebben, waren onze verwachtingen misschien te hoog, maar dit was echt een tegenvaller. De hut was op zich groot genoeg, maar de badkamer was erg krap met zo'n vies douchegordijn wat aan je plakt. Daarna verplicht een handdoek op de vloer, anders krijgt de eerstvolgende WC-bezoeker natte sokken. Het was 's nachts veel te warm. Geen oog dicht gedaan totdat ik het dekbed uit het overtrek verwijderd had. Voor mijn man was dat weer te koud. Geen leuk begin van een lange reisdag terug naar Nederland. Het restaurant was niet meer dan redelijk. Lauwe witte wijn en vrij vette gerechten. Dezelfde gerechten op Kiel- Götenborg smaakten veel beter. Wij nemen deze boot niet meer.
Datum plaatsing: 2017-08-30
Rated 3 van de 5 door uit Prima ferry maar mist het "cruise" effect Het al wat oudere schip gaf ons een rustige overvaart, wat kleine hutten. Wat mij als oudere ontzettend irriteerde is de wijze van parkeren op het dek. De auto's worden met 15 cm ruimte tegen de zijkant gezet zodat verlaten, en betreden, van de auto allen via de passagierskant ging. Als oudere met wat heupproblemen een slechte zaak. De restaurants hadden voor iedereen wat en waren ruim voorzien. Op de kade, van Oslo, is er zeer slecht aangegeven dat het betaald parkeren is, wat mij dus ook een boete van 600kr opleverde, dat was balen en onnodig maar wel weer een bron van inkomen voor Stena. Ook de wc's in de hal zijn slechts met een creditcard te bedienen. In de wachtrijen geen toilet mogelijkheid, terwijl je daar zomaar een paar uur kan staan.
Datum plaatsing: 2017-08-29
Rated 5 van de 5 door uit heerlijk bijkomen na een lange auto rit prima verzorgd en lekker uitgerust aan je reis verder kunnen
Datum plaatsing: 2017-08-25
  • y_2017, m_11, d_19, h_23
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_488
  • loc_nl_NL, sid_stenasaga, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline