Zoek & boek

Films aan boord van de Stena Britannica

In de bioscoop worden tijdens de overtocht de nieuwste films vertoond. Ga lekker onderuit zitten en geniet!


Incredibles 2
09.15 - Incredibles 2

De geliefde superhelden-familie is terug. Dit keer staat moeder Helen in het spotlicht, terwijl vader Bob met de kinderen Violet en Dash thuisblijft om het huishouden te runnen. Wanneer een nieuwe slechterik een briljant en gevaarlijk plan ten uitvoer brengt, moet het gezin weer proberen het samen op te lossen. En dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan ook al zijn ze allemaal incredible...


Duur: 120 minuten

Bekijk trailer

Mamma Mia! Here We Go Again
11.30 - Mamma Mia! Here We Go Again

Het vervolg op de eerste film toont zowel de gebeurtenissen die erop volgen als deze die aan het hotel op het Grieks eiland voorafgingen. In het verleden ontmoeten we een jongere Donna die volop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder.


Duur: 110 minuten

Bekijk trailer

Ant-Man and The Wasp
13.30 - Ant-Man and The Wasp

In de nasleep van 'Captain America: Civil War' worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als een superheld en een vader. Terwijl hij moeite heeft om zijn thuisleven met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man te herstellen, wordt hij geconfronteerd door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym met een dringende nieuwe missie. Scott moet opnieuw het pak aantrekken en samenwerken met Hope, 'The Wasp', om geheimen uit het verleden te ontdekken.

Duur: 113 minuten

Bekijk trailer

Christopher Robin
20.15 - Christopher Robin

Een plaag doodt 98% van de Amerikaanse kinderen. Ruby Daly is één van de uitzonderingen en houdt hieraan, net als de andere overlevenden, bovennatuurlijke krachten over. Deze zijn enkel te beschrijven met behulp van een kleur. Ruby behoort tot de oranje groep die het denkvermogen kan beïnvloeden. Ze wordt naar het kamp van Thurmond gestuurd waar ook andere jongeren verblijven en waar ze zich ellendig voelt.


Duur: 100 minuten

Bekijk trailer

Mission: Impossible - Fallout
22.00 - Mission: Impossible - Fallout

Nadat een missie fout afloopt, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team, racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust en Julia Meade die hen helpen hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Tijdens hun avontuur dreigt er voortdurend gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe collega waarmee zijn team zal moeten samenwerken.


Duur: 141 minuten

Bekijk trailer

Ticket prijzen
Ticket prijzen

Volwassene: € 8,50

Kinderen € 7,-
tot en met 15 jaar

Familieticket € 25,-
2 volwassenen & 2 kinderen

Tickets zijn verkrijgbaar bij de Guest Service balie.

Op zondag ochtend/middag beginnen de films om 10:15, 12:30 en 14:30 uur
Films zijn in het Engels zonder ondertitels