Zoek & boek

Films aan boord van de Stena Britannica

In de bioscoop worden tijdens de overtocht de nieuwste films vertoond. Ga lekker onderuit zitten en geniet!


Toy Story 4
13.15 uur - Toy Story 4

Andy is inmiddels te oud voor speelgoed en heeft zijn collectie gegeven aan de 4-jarige Bonnie. Wanneer ze tijdens haar kennismakingsdag een poppetje maakt van een plastic vorkje en afval, heeft ze een nieuwe favoriete pop: Forky. Die begrijpt echter niet wat hij moet doen en tijdens een familiereisje verdwijnt hij spoorloos. Woody besluit alles op alles te zetten om Forky terug te brengen.

Duur: 96 minuten

Bekijk trailer »

Lion King
15.00 uur - The Lion King

De jonge Simba is de troonopvolger van Mufasa in Pride Rock. Maar zijn boosaardighe oom Scar aast op de troon en Simba wordt verbannen. Samen met een paar rare nieuwe vrienden probeert Simba zijn koninkrijk terug te krijgen. Zal het hem lukken?

Duur: 113 minuten

Bekijk trailer »

Men in Black International
17:15 - Yesterday

Jack worstelt als muzikant en het lukt hem niet om door te breken. Tijdens een wereldwijde blackout wordt hij aangereden door een bus. Nadat hij ontwaakt ontdekt hij dat hij de enige persoon ter wereld is die zich de nummers van The Beatles kan herinneren. Jack gaat hun songs gebruiken en wordt van de ene op de andere dag een muzieksensatie.

Duur: 111 minuten

Bekijk trailer »

Anna
22:30 - Spider-Man: Far from Home

Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned, MJ en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen!

Duur: 123 minuten

Bekijk trailer »

Ticket prijzen
Ticket prijzen

Volwassene: € 8,50

Kinderen: € 7
tot en met 15 jaar

Familieticket: € 25
2 volwassenen & 2 kinderen

Tickets zijn verkrijgbaar bij de Guest Service balie.

Films zijn in het Engels zonder ondertitels