Zoek & boek

Films aan boord van de Stena Britannica

In de bioscoop worden tijdens de overtocht de nieuwste films vertoond. Ga lekker onderuit zitten en geniet!


Abominable
13.15 uur - Abominable

Een groep buitenbeentjes komt een Yeti genaamd Everest tegen. Ze besluiten dat ze Everest vanuit Sjanghai terug willen brengen naar zijn familie. Samen beginnen ze aan een 3.000 kilometer lange reis om het magische schepsel met zijn gezin te herenigen op het hoogste punt op aarde.

Duur: 92 minuten

Bekijk trailer »

Maleficent: Mistress of Evil
15.15 uur - Maleficent: Mistress of Evil

Wanneer Prince Philip het eindelijk aandurft Aurora ten huwelijk te vragen, lijkt het erop dat er een einde komt aan de vijandigheid die al generaties heerst tussen Ulstead en The Moors. Aurora weet haar stiefmoeder Maleficent zelfs over te halen om in te gaan op een uitnodiging in het kasteel van koning John en koningin Ingrith.

Duur: 114 minuten

Bekijk trailer »

Last Christmas
17:30 - Last Christmas

Sinds Kate hersteld is van een ernstige ziekte heeft ze grote moeite de draad weer op te pakken: ze drinkt, eet ongezond, flirt met iedere knappe man en door haar gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel vervreemdt ze steeds meer van haar familie en haar oude vrienden. Een ontmoeting met de charmante Tom brengt voor het eerste in lange tijd weer wat kleur in haar leven.

Duur: 99 minuten

Bekijk trailer »

Charlie's Angels
22:30 - Charlie's Angels

Sabina Wilson is een feestbeest, maar beschikt tegelijk over een aantal vaardigheden. Jane Kano is een voormalig lid van een inlichtingendienst en Elena Houghlin is een getrainde wetenschapper. Het trio wordt samengebracht binnen de geheime Townsend Agency. De drie vrouwelijke privédetectives ondernemen een levensgevaarlijke missie waarin ze diverse landen aandoen en als een echt team leren samen te werken.

Duur: 113 minuten

Bekijk trailer »

Ticket prijzen
Ticket prijzen

Volwassene: € 8,50

Kinderen: € 7
tot en met 15 jaar

Familieticket: € 25
2 volwassenen & 2 kinderen

Tickets zijn verkrijgbaar bij de Guest Service balie.

Films zijn in het Engels zonder ondertitels