Zoek & boek

Films aan boord van de Stena Britannica

In de bioscoop worden tijdens de overtocht de nieuwste films vertoond. Ga lekker onderuit zitten en geniet!


The Lion King
13.15 uur - The Lion King

De jonge Simba is de troonopvolger van Mufasa in Pride Rock. Maar zijn boosaardighe oom Scar aast op de troon en Simba wordt verbannen. Samen met een paar rare nieuwe vrienden probeert Simba zijn koninkrijk terug te krijgen. Zal het hem lukken?

Duur: 113 minuten

Bekijk trailer »

Abominable
15.15 uur - Abominable

Een groep buitenbeentjes komt een Yeti genaamd Everest tegen. Ze besluiten dat ze Everest vanuit Sjanghai terug willen brengen naar zijn familie. Samen beginnen ze aan een 3.000 kilometer lange reis om het magische schepsel met zijn gezin te herenigen op het hoogste punt op aarde.

Duur: 92 minuten

Bekijk trailer »

Ad Astra
17:25 - Ad Astra

'Ad Astra' volgt de ruimteavonturen van een licht autistische ingenieur, Roy McBride genaamd. Het is jaren geleden dat zijn vader naar Neptunus afreisde om buitenaardse intelligentie op te sporen. Roy besluit nu de Melkweg door te reizen, op zoek naar zijn vader en om antwoord te krijgen op de vraag waarom hij niets van zich heeft laten horen.

Duur: 118 minuten

Bekijk trailer »

Once Upon a Time in... Hollywood
22:30 - Once Upon a Time in... Hollywood

De zomer van 1969. Rick Dalton, een acteur op zijn retour, voelt aan dat zijn dagen als leading man in tv-westerns stilaan geteld zijn. Rick ziet met lede ogen aan hoe Hollywood een nieuw tijdperk ingaat, waarin het toeval wil dat Daltons huis zich vlak naast dat van de beroemde Poolse regisseur Roman Polanski en diens mooie vrouw Sharon Tate bevindt.

Duur: 155 minuten

Bekijk trailer »

Ticket prijzen
Ticket prijzen

Volwassene: € 8,50

Kinderen: € 7
tot en met 15 jaar

Familieticket: € 25
2 volwassenen & 2 kinderen

Tickets zijn verkrijgbaar bij de Guest Service balie.

Films zijn in het Engels zonder ondertitels