Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Baltica

Stena Baltica | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Baltica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

Stena Baltica heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 26.
Rated 5 van de 5 door uit Malo atrakcji dla dzieci. Malo atrakcji dla dzieci, jak na taki dlugi rejs. Ale za to jedzenie pycha i mila obsluga.
Datum plaatsing: 2019-09-28
Rated 5 van de 5 door uit Ja Jestem zadowolona ze tak milo i spokojnie spedzilam czas na waszym pokladzie
Datum plaatsing: 2019-09-05
Rated 5 van de 5 door uit Ekstra zaloga Niezmiernie uprzejma zaloga, usmiechnieta i pomocna.
Datum plaatsing: 2019-08-25
Rated 5 van de 5 door uit Opinia Bardzo przyjemny statek, plusem obiad i kolacja. Polecam i pozdrawiam
Datum plaatsing: 2019-07-17
Rated 5 van de 5 door uit Pan Prawie wszystko byloby ok gdyby nie to ,ze w sklepach bezclowych nie mozna bylo zakupic wyrobów tytoniowych tak jak to bywalo w latach poprzednich.Posilki byly ok lecz...prosze kontrolowac jakosc soków:)
Datum plaatsing: 2019-07-05
Rated 5 van de 5 door uit Polecam Idealny prom dla osób ceniacych cisze i spokój podczas rejsu. Dla nas brak atrakcji typu dyskoteki i imprezy na statku sa zaleta. Restauracja pierwsza klasa
Datum plaatsing: 2019-01-03
Rated 5 van de 5 door uit Super podróz Swietna przygoda ,mila zabawa ,mila obsluga, szybka obsluga frajda
Datum plaatsing: 2018-08-30
Rated 5 van de 5 door uit Moja opinia Dzien Dobry. Mam tylko zastrzezenia nie posprzatanej kabiny,ktra wykupilam. Smród brud i obrzydzenie. Nie szlo rak umyc w umywalce. Szok!!!
Datum plaatsing: 2018-07-15
  • y_2019, m_11, d_10, h_12
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_13, tr_13
  • loc_nl_NL, sid_stenabaltica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline