Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Baltica

Stena Baltica | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Baltica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

Stena Baltica heeft als beoordeling 4.3 van de 5 door 23.
Rated 5 van de 5 door uit Polecam Idealny prom dla osób ceniacych cisze i spokój podczas rejsu. Dla nas brak atrakcji typu dyskoteki i imprezy na statku sa zaleta. Restauracja pierwsza klasa
Datum plaatsing: 2019-01-03
Rated 5 van de 5 door uit Super podróz Swietna przygoda ,mila zabawa ,mila obsluga, szybka obsluga frajda
Datum plaatsing: 2018-08-30
Rated 5 van de 5 door uit Moja opinia Dzien Dobry. Mam tylko zastrzezenia nie posprzatanej kabiny,ktra wykupilam. Smród brud i obrzydzenie. Nie szlo rak umyc w umywalce. Szok!!!
Datum plaatsing: 2018-07-15
Rated 5 van de 5 door uit Lugn och bekväm Lugn och bekväm färja. Färja inriktad på transport och inte festande. Vill man kunna resa och sova i lugn och ro, är det den bästa färjan.
Datum plaatsing: 2018-05-02
Rated 4 van de 5 door uit Dobry statek do rejsu nocnego Na statku nie ma zadnych atrakcji. Dla jednych jest to wada, a dla innych zaleta (na statku jest cicho i spokojnie, gdyz wszyscy po prostu ida spac). Jedzenie równie dobre, jak na kazdym innym statku Stena Line pomimo, ze bezplatne. Tak wiec tutaj duzy plus. Na statku jest tylko kilka (kilkanascie?) kabin, które maja swoja lazienke. Pozostale kabiny maja lazienki wspóldzielone. Wynika to z faktu, ze statek raczej jest transportowcem, niz wycieczkowcem. Niemniej, z góry wybierasz sobie jaka kabine chcesz, wiec nie ma tutaj zadnych niespodzianek; Jesli zarezerwujesz sobie kabine z wlasna lazienka, to taka wlasnie bedziesz miec. Odnosnie powtarzajacych sie narzekan na czystosc: Kabiny sa jak najbardziej czyste i widac, ze sa w miare regularnie czyszczone. Problemem dla niektórych moze byc wystepujacy normalnie na statkach osad (soli, rdzy, itp). Tak wiec -owszem- perfekcyjna pani domu pewnie by sie przyczepila, ale jednak nie nazywalbym kabin brudnymi, gdyz to daleko idaca przesada. Kabiny sa jak najbardziej czyste. Nie sa lsniace - sa po prostu schludne. Posciele nie sa krystalicznie biale, ale sa wyprane, wiec pod tym wzgledem równiez wszystko jest 'cacy'. Podsumowanie ocen: 1. Niska ocena barów z powodu praktycznego ich braku. 2. Bar "szwedzki" sweruje dobre jedzenie. 3. Kabiny sa schludne i ogarniete, ale wiekszosc ma wspóldzielona lazienke, co moze wielu osobom przeszkadzac (prosze zwracac uwage na to, co sie rezerwuje). 4. Sklepu w praktyce nie ma. 5. Najwieksza atrakcja na statku jest telewizja.
Datum plaatsing: 2016-04-04
Rated 3 van de 5 door uit lung och ro, men dyrt Bra och rena hytter. Renare än på de stora färjorna. Lung och ro med Super Bra Mat. Högsta betyget för maten och mycket serviceminded besättning. Tycker att hytt borde ingå gratis på denna resa. Resan är längre och finns inte så mycket att göra på färjan :(
Datum plaatsing: 2015-10-28
Rated 1 van de 5 door uit Jedynie plus daje za mila obsluge Rejs promem Stena Baltica to zero komfortu z jednego podstawowego wzgledu dopisek na bilecie wspólna lazienka z wc oznacza równiez dzielenie sie lazienka z kolejnymi osobami z kabiny obok.Biorac pod uwage cene biletu jest to szczytem oszczednosci ze strony stena line .
Datum plaatsing: 2014-02-17
Rated 3 van de 5 door uit bra kvalitet pa alkoholog leketoy Barna var veldig glad og vil reie gjen,de var fornoyd med bode mat og hytte
Datum plaatsing: 2011-08-15
  • y_2019, m_3, d_25, h_18
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.11
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_15, tr_8
  • loc_nl_NL, sid_stenabaltica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline