Zoek & boek

Beoordelingen - Sassnitz

Sassnitz | Sassnitz - Trelleborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Sassnitz reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

Sassnitz heeft als beoordeling 2.9 van de 5 door 79.
Rated 4 van de 5 door uit Trevlig resa Lugn och skön resa. Mycket trevlig personal. Tyvärr serverades vi en gammal torr vegetarisk lasagne i cafeet som var helt undermålig och oätbar. Ingen vegansk mat i cafeet!
Datum plaatsing: 2018-10-09
Rated 3 van de 5 door uit Trelleborg - Sassnitz Allt fungerade bra på resan, maten på hemresan bra
Datum plaatsing: 2018-09-10
Rated 2 van de 5 door uit Bättre kan ni! Dålig logistik i Trbrgs hamn.Cafeterians utbud bör förbättras.Tydlig passagerarinformation önskvärd i högtalaren
Datum plaatsing: 2018-09-07
Rated 1 van de 5 door uit Undvik om möjligt eller välj enbart nattresa med hytt Skulle vidare ut i Europa men det fanns ingen ledig hytt på natturen när familjen skulle åka, vi satsar på en kvällstur istället, slutet av juni 2018 (2 vuxna, 2 barn 6 o 9 år). Dumt gjort, för båtresan var inget vidare. Först skulle bilen parkeras så tight på bildäck att halva familjen fick kravla sig ut på förarsidan, sedan visade sig den dyra buffén inte vara värd priset. Visst fanns där olika rätter, men för oss som reste med barn, egentligen inte mycket som var direkt barnvänligt, inga pannkakor, ingen pasta, mest olika röror och inläggningar. Det fanns läsk, glass och kakor (gott), men kanske inget direkt som nyttig och mättande kvällsmat för barnen. Lite trist att vi fann så få guldkorn i buffén, besvikna på maten. Vidare var i princip hela båten riktigt sliten och där fanns inte mycket att göra, förvånansvärt lite för en resa som är så lång. 4 timmar kändes som det dubbla, tyvärr. Sovande gäster låg utslagna där plats fanns, i korridorer och längs väggarna. Lekrummet minimalt utan mycket mer än papper och pennor att rita med, och nästintill helt ockuperat av vuxna familjer som en samlingsplats. Spelarkaden för de lite äldre barnen krävde såklart en massa mynt för några få minuters spel/åkande. De som hittade en sittplats på en bänk eller i cafét såg till att hålla den platsen hela resan. Vi satsade på att göra en omväg via Danmark hem istället för retur Sassnitz-Trelleborg. Skall du ändå åka här dagtid se till att ha med många spel, tidningar, böcker, annan förströelse för alla dessa timmar!
Datum plaatsing: 2018-07-24
Rated 4 van de 5 door uit 2017 Avgång och ankomst i tid både tur och retur. Väldigt god mat, men litet utbud i tax free. Få spelautomater ombord. Men ändå den billigaste vägen till Tyskland.
Datum plaatsing: 2018-06-14
Rated 2 van de 5 door uit Sliten båt med trevlig personal Finns inte mycket att roa sig med utan en ren transportbåt.Maten i buffe´n är helt ok och även frukosten.
Datum plaatsing: 2018-04-26
Rated 5 van de 5 door uit Z samochodem przez Bałtyk. Szybko i przyjemnie z samochodem przez Bałtyk do domu.
Datum plaatsing: 2018-04-07
Rated 2 van de 5 door uit sovsal Få stopp på sovandet i sofforna,personalen reagerar inte når man på talar problemet.
Datum plaatsing: 2018-03-11
  • y_2018, m_11, d_17, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_9, tr_70
  • loc_nl_NL, sid_Sassnitz, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline