Zoek & boek
vanaf  €299  

voertuig + bestuurder incl. hut

Geniet van uw vakantie in Zweden

Voordelige Stena Line overtocht met voertuig naar Zweden!


Voordelig met Stena Line naar Zweden!

Heeft u plannen voor een vakantie in Zweden? Zweden is de ideale vakantie bestemming voor gezinnen met kinderen. Geniet van de schitterende natuurgebieden en de vele meren op slechts enkele uren reizen van Nederland! En met de faciliteiten aan boord van de ferry's van Stena Line bent u zó aan de andere kant.

Vaar met de Stena Germanica of Stena Scandinavica van Kiel naar Göteborg. U komt uitgerust aan op uw vakantiebestemming. Boek nu uw reis en profiteer online van onze zeer aantrekkelijke tarieven op de route Kiel - Göteborg. Profiteer snel van deze unieke aanbieding.

Inclusief:
Retourovertocht Kiel - Göteborg
Neem uw voertuig mee aan boord (max. lengte <10 m, hoogte <4 m)
2 nachten in 2 of 4 personen standaard hut (stapelbedden)

Hutten Kiel  - Göteborg
Hutten

Aan boord van de Stena Germanica en Stena Scandinavica kunt u genieten van een heerlijke nachtrust. U staat de volgende morgen uitgerust op om verder te reizen naar uw bestemming. Beide ferry's bieden een breed scala van hutten welke zullen voldoen aan al uw behoeften. Op en top luxe ervaart u in onze Premium Class hutten.

Hutten Stena Germanica »
Hutten Stena Scandinavica »

Eten en drinken Kiel - Göteborg
Eten & drink aan boord

Aan boord kunt u genieten van lekker eten in het buffet en a la carte restaurant. Na het diner kunt u gaan zitten in de bar, waar warme en koude dranken geserveerd worden. Begin uw dag in Göteborg in de best mogelijke manier met onze fantastische ontbijtbuffet en uitzicht op de zee.

Eten & drinken Stena Germanica »
Eten & drinken Stena Scandinavica »

Neem uw voertuig mee op de route van Kiel naar Göteborg, Zweden.
Kiel - Göteborg

Reistijd: 14 uur
Als u met de auto naar Zweden wilt, dan is de ferry van Kiel naar Göteborg de ideale overtocht. Comfortabel en voordelig komt u uitgerust aan in Zweden, vanwaar u door kunt rijden naar uw bestemming in Zweden. Welkom aan boord!

Schepen:
Stena Germanica »
Stena Scandinavica »

Routeinformatie Kiel - Göteborg »

Voorwaarden

  • Reizen t/m 29 december 2020.

  • Alleen boekbaar als retour met vertrek uit Kiel.

  • Geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen.

  • Indien u de geboekte heenreis mist of overslaat, heeft Stena Line het recht om de gehele reis te annuleren. Voor niet-gemaakte reizen (No Show) gelden de annuleringsvoorwaarden van het geboekte tarief.

  • Bij wijzigen of annulering zijn de Economy voorwaarden van toepassing.