Boot naar Hanko en Nynäshamn

Maak een boottocht tussen Nynäshamn, Zweden en Hanko, Finland, op de nieuwste route van Stena Line, die in april wordt geopend. Reis comfortabel tussen de legendarische Zweedse en Finse kusten tijdens een ontspannen oversteek van 13 uur aan boord van de Stena Urd of Stena Gothica. Onderweg geniet je van comfortabele zitplaatsen, entertainment, geweldige eet- en drinkmogelijkheden, en een prachtig uitzicht vanaf het zonnedek. Boek een persoonlijke hut voor extra ontspanning en privacy – er zijn zelfs huisdierhutten beschikbaar voor je viervoeters. Onze nieuwe route is de nieuwste manier waarop we passagiers in heel Europa met elkaar verbinden. Welkom aan boord. 

 

Nynäshamn naar Hanko - de toegangspoort tot Finland

De havenstad Hanko, gelegen aan de zuidkust van Finland, is de toegangspoort tot de cultuur en natuurlijke pracht van het Scandinavische land. De kleine havenstad, op twee uur rijden van Helsinki, biedt een onderdompeling in de Finse manier van leven, van het kenmerkende hygge-comfort van het land tot indrukwekkende natuurlijke landschappen en Fins eten van wereldklasse. Jouw Finse avontuur begint in Hanko... hoewel er zoveel meer te doen is in het land, zou het je vergeven worden als je je hele reis doorbrengt met het verkennen van de unieke charmes. 

 

Ontdek de zuidkust van Finland

Hanko is de zuidelijkste stad op het vasteland van Finland en een levendig centrum van cultuur, met 130 km kustlijn vol prachtige stranden. Het is een andere wereld dan de bruisende hoofdstad van Helsinki in Finland, die de charme van de kleine stad combineert met geheel unieke ervaringen. Breng je tijd door met het verkennen van prachtige wandelpaden, zeilen naar de natuurwonderen van de archipel voor de kust of gewoon genieten van de zon van een van de grootste strandbestemmingen van Finland. 

 

Ga met de auto van Hanko to Nynäshamn

Nynäshamn, gelegen op het pittoreske schiereiland Södertörn in Zweden, is een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Of u nu de unieke metropolitische levensstijl van Stockholm wilt ontdekken, een eiland in de archipel wilt verkennen of een roadtrip door het zuidoosten van Zweden wilt maken; Nynäshamn is het perfecte basiskamp voor een onvergetelijke vakantie. 

 

Verken Nynäshamn en de oostkust van Zweden

De wandelpaden van Nynäshamn bieden een aantal van de mooiste wandeltochten in een land dat beroemd is om zijn natuurlijke pracht en praal en zitten boordevol ongelooflijke vergezichten en eindeloze fotomogelijkheden. De charmante havenstad is geflankeerd door eilanden die wachten om per kajak te worden verkend, terwijl de bruisende hoofdstad Stockholm op een uur rijden ligt... een rit die nog memorabeler wordt met een stop bij het serene Tyresta National Park onderweg. 

Maak een boottocht tussen Nynäshamn, Zweden en Hanko, Finland, op de nieuwste route van Stena Line, die in april wordt...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Urd en Stena Gothica

naar Nynäshamn en Hanko

Vanaf € 72 single, auto & chauffeur

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Boten op deze route

  • Urd
  • Stena Gothica

Havenlocaties

Reis op onze nieuwe route van Hanko naar Nynashamn! De havenstad Hanko ligt aan de zuidkust van Finland. De weg naar de haven bevindt zich bij de Main Gate tegenover het marktplein in Korsmaninkatu Street.

Pagina Haven van Hanko bekijken

Onze ferry’s vertrekken vanaf de nieuwe Norvik Terminal, die 4 km (10 minuten rijden) van het centrum van  Nynashamn ligt. Er zijn diverse taxidiensten naar de nieuwe terminal beschikbaar vanaf het treinstation/busstation.

Pagina Haven van Nynashamn bekijken

Vaar met de Urd en Stena Gothica

naar Nynäshamn en Hanko

Vanaf € 72 single, auto & chauffeur

Vertrek
Retour

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.