Ferry naar Hanko en Nynäshamn

Vaar op onze nieuwste route tussen Nynäshamn, Zweden en Hanko, Finland. Reis comfortabel op een ontspannen oversteek van 13 uur aan boord van de Stena Urd en Stena Gothica. Aan boord geniet je van comfortabele zitplaatsen, entertainment, heerlijk eten en drinken en een prachtig uitzicht vanaf het zonnedek. Boek een hut voor extra ontspanning en privacy – er zijn zelfs hutten voor huisdieren beschikbaar.

 

We kijken ernaar uit je aan boord te mogen verwelkomen. 

 

Nynäshamn naar Hanko - de toegangspoort tot Finland

De havenstad Hanko, gelegen aan de zuidkust van Finland, is de toegangspoort tot de cultuur en natuurlijke pracht van het Scandinavische land. De kleine havenstad, op twee uur rijden van Helsinki, biedt een onderdompeling in de Finse manier van leven, van het kenmerkende hygge-comfort van het land tot indrukwekkende natuurlijke landschappen en Fins eten van wereldklasse. Jouw Finse avontuur begint in Hanko... hoewel er zoveel meer te doen is in het land, zou het je vergeven worden als je je hele reis doorbrengt met het verkennen van de unieke charmes. 

 

Ontdek de zuidkust van Finland

Hanko is de zuidelijkste stad op het vasteland van Finland en een levendig centrum van cultuur, met 130 km kustlijn vol prachtige stranden. Het is een andere wereld dan de bruisende hoofdstad van Helsinki in Finland, die de charme van de kleine stad combineert met geheel unieke ervaringen. Breng je tijd door met het verkennen van prachtige wandelpaden, zeilen naar de natuurwonderen van de archipel voor de kust of gewoon genieten van de zon van een van de grootste strandbestemmingen van Finland. 

 

Ga met de auto van Hanko to Nynäshamn

Nynäshamn, gelegen op het pittoreske schiereiland Södertörn in Zweden, is een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Of je nu de unieke metropolitische levensstijl van Stockholm wilt ontdekken, een eiland in de archipel wilt verkennen of een roadtrip door het zuidoosten van Zweden wilt maken; Nynäshamn is het perfecte basiskamp voor een onvergetelijke vakantie. 

 

Verken Nynäshamn en de oostkust van Zweden

De wandelpaden van Nynäshamn bieden een aantal van de mooiste wandeltochten in een land dat beroemd is om zijn natuurlijke pracht en praal en zitten boordevol ongelooflijke vergezichten en eindeloze fotomogelijkheden. De charmante havenstad is geflankeerd door eilanden die wachten om per kajak te worden verkend, terwijl de bruisende hoofdstad Stockholm op een uur rijden ligt... een rit die nog memorabeler wordt met een stop bij het serene Tyresta National Park onderweg. 

Vaar op onze nieuwste route tussen Nynäshamn, Zweden en Hanko, Finland. Reis comfortabel op een ontspannen oversteek van 13 uur...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Urd en Stena Gothica

Nynäshamn en Hanko

Vanaf € 72 single, auto, chauffeur en zitplaats

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Boten op deze route

  • Urd
    Urd
  • Stena Gothica
    Stena Gothica

Havenlocaties

Haven van Hanko
Haven van Nynashamn

Reis op onze nieuwe route van Hanko naar Nynashamn! De haven van Hanko ligt aan de zuidkust van Finland. De weg naar de haven bevindt zich bij de Main Gate tegenover het marktplein in Korsmaninkatu Street.

Pagina Haven van Hanko bekijken

Onze ferry's vertrekken vanaf de nieuwe Norvik Terminal, die 4 km (10 minuten rijden) van het centrum van Nynashamn ligt. Er zijn diverse taxidiensten naar de nieuwe terminal beschikbaar vanaf het treinstation/busstation.

Pagina Haven van Nynashamn bekijken

Vaar met de Urd en Stena Gothica

Nynäshamn en Hanko

Vanaf € 72 single, auto, chauffeur en zitplaats

Vertrek
Retour

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.