Opmerking

Lees hier de meest recente reisadviezen en inreisregels

Reisvoorwaarden

Omdat het Verenigd Koninkrijk en Europa opnieuw zijn geopend, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van het laatste officiële reisadvies, inclusief de vereisten voor toegang en testen voor je bestemming.  Reisbeperkingen kunnen vaak veranderen en daarom is het belangrijk dat je de officiële overheidssites raadpleegt voordat je boekt en afreist. Zo beschik je altijd over de meest actuele informatie en adviezen. Hieronder hebben we de links naar deze overheidssites voor je op een rijtje gezet. 

 

Zorg ervoor dat je voorafgaand aan de reis over alle vereiste coronadocumenten beschikt om toegelaten te kunnen worden tot het land van bestemming. Zonder deze documenten mag je mogelijk niet reizen.  Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je over alle vereiste documenten beschikt voor alle passagiers die meereizen.

 

Je welzijn is onze topprioriteit.  Lees meer over onze verbeterde veiligheidsmaatregelen, hier op onze Sail Safe-pagina.

Selecteer hieronder je bestemming

Reizen naar Groot-Brittannië

Ga naar https://www.gov.uk voor de actuele reisadviezen en reisvoorwaarden.

Reizen naar Denemarken

Ga naar https://en.coronasmitte.dk/rules-and-regulations/entry-into-denmark voor de actuele reisadviezen en reisvoorwaarden.

Reizen naar Frankrijk

Ga naar https://www.gouvernement.fr/info-coronavirus voor de actuele reisadviezen en reisvoorwaarden.

Reizen naar Duitsland

Ga naar https://www.auswaertiges-amt.de/de/ReiseUndSicherheit/covid-19/2296762 voor de actuele reisadviezen en reisvoorwaarden.

Reizen naar Ierland

Ga naar https://www.gov.ie/en/publication/77952-government-advice-on-international-travel voor de actuele reisadviezen en reisvoorwaarden.

Reizen naar Letland

Reizen naar Nederland

Reizen naar Polen

Ga naar https://www.gov.pl/web/coronavirus/travel voor de laatste reisadviezen en -vereisten.

Reizen naar Zweden

Ga naar https://www.krisinformation.se/en/hazards-and-risks/disasters-and-incidents/2020/official-information-on-the-new-coronavirus/travel-restrictions voor de actuele reisadviezen en reisvoorwaarden.

 

Ga naar onze pagina met Veelgestelde vragen om meer te lezen over geldige identificatiemiddelen.