Zoek & boek

Stena Line pakt uit deze Kerst

Word nieuwsbriefabonnee en win een gratis overtocht

Maak kans op een gratis overtocht wanneer je onze Facebook pagina liket en je inschrijft voor de Stena Line nieuwsbrief.


Win een gratis overtocht

We zijn in de feeststemming deze weken. Je kunt nu een gratis overtocht winnen als je je abonneert op onze nieuwsbrief voor reizen naar Engeland én onze Facebookpagina Stena Line Nederland een 'like' geeft.

Schrijf je nu in

 

Onze nieuwsbrief biedt je volop inspiratie voor je reizen naar Engeland, Ierland, Scandinavië en de Baltische staten. Als nieuwsbriefabonnee ben je ook als eerste op de hoogte van aanbiedingen, promoties en nieuws over onze routes.

De winnaar wordt getrokken uit al onze nieuwsbriefabonnees die ook de onze Stena Line Nederland Facebook-pagina hebben 'geliked'.

Volg de promo op Facebook »

Ontdek Extra
Ontdek Extra

Onze Extra Loyalty Club leden hebben een streepje voor op andere reizigers. Bezoek onze Extra pagina en ontdek de voordelen, zoals het sparen van punten voor gratis reizen en exclusieve ledenaanbiedingen in onze nieuwsbrieven.Gratis lid worden »

Comfortabel naar Engeland
Comfortabel naar Engeland

Aan boord van onze ferry’s naar England ben je van alle gemakken voorzien. Geniet van ruime hutten, een heerlijke maaltijd in een van onze restaurants, een drankje aan een van de bars of bekijk de laatste film in de bioscoop. Of breng een bezoekje aan onze Shop met een breed assortiment aan parfums, snoep, drank en luxe artikelen.

Meer informatie »

Waar ga je heen als je wint?

Op ons blog vind je volop tips, leuke weetjes en reisinspiratie voor je volgende reis. Of je er nu een rondreis wilt plannen voor je vakantie, op zoek bent naar leuke attracties of bijzondere excursies.

Bezoek ons blog »