Zoek & boek

Reizen in onzekere tijden

Informatie coronavirus (COVID-19)


Heart

Bij Stena Line geven we om de dingen die er het meest toe doen:
de veiligheid en het welzijn van onze klanten, collega’s en samenleving.


Dankzij de toegewijde teams en onze betrouwbare schepen, doen we er alles aan om te zorgen dat passagiers, noodzakelijke goederen en vracht op hun bestemming aankomen. Onze ferry’s naar Engeland, Ierland en een beperkt aantal schepen naar Zweden varen volgens dienstregeling.

Hygiëne en preventieve schoonmaak spelen hierbij een sleutelrol. Ons personeel in de terminals en aan boord van onze schepen zijn getraind in het hanteren van de strengste hygiënenormen. We hebben diverse extra voorzorgsmaatregelen genomen, bijvoorbeeld meer punten waar u de handen kunt desinfecteren. Op alle ferry's zijn aanpassingen gedaan aan de processen om veilig voedsel te verstrekken en is het aantal beschikbare faciliteiten beperkt. Daarnaast hebben wij onze passagierscapaciteit teruggebracht om genoeg ruimte voor 'social distancing' aan boord te creëren.

Uiteraard volgen we nauwlettend alle actuele richtlijnen van overheidsinstanties en gezondheidsorganisaties in landen waar wij vertrekhavens hebben.

We zijn er voor de essentiële reizen.

Wijzig uw boeking online

We hebben er alle begrip voor als u twijfelt over uw reisplannen en blijven alles in het werk stellen om u te helpen. We zullen afzien van het in rekening brengen van wijzigingskosten voor klanten die hun reis willen wijzigen. U kunt uw boeking eenvoudig online omzetten via Mijn Stena Line, hetzij naar een nieuwe datum, hetzij naar een 'open ticket'; voor een nieuwe reis in 2020 of 2021. U betaalt alleen -indien van toepassing- het verschil in tarief.
Deze regeling geldt voor alle boekingen op alle Stena Line routes gemaakt tot en met 30 juni 2020.

U kunt uw boeking eenvoudig online wijzigen met uw Mijn Stena Line profiel of lees onze instructies 'hoe uw boeking te wijzigen'.

Klanten die nu een noodzakelijke reis willen boeken kunnen kiezen voor het FLEXI-ticket dat gewijzigd en geannuleerd kan worden.

Wijzig boeking »

Informatie coronavirus

Voor de meest actuele updates over Stena Line routes, zakelijke informatie voor vrachtpassagiers en reisvoorwaarden kunt u terecht op de speciale Coronavirus pagina.

Deze informatie van Stena Line Corporate is alleen beschikbaar in het Engels.

Meer informatie »