Continue

Reviews - Stena Vision

Stena Vision | Gdynia - Karlskrona

On this page you will find reviews of the ferry Stena Vision by and for our travelers. Let us know what you think about our ships and share it with other travelers.


How to leave a review

On this page you see a red button that says "Add a review". Clicking on it opens a new page showing you the different ways to login. Choose the option "Returning customer login". After logging in you will reach the review page of the vessel and you are ready to write a review.

If you do not have a Stena Line profile than you must create one before you can leave a review.
Create profile »

M/S Stena Vision is rated 4.0 out of 5 by 299.
Rated 5 out of 5 by from Gratulacje za wszystko Wszystkie promy którymi plywalamy ze Stena Line byly super,plywamy zawsze z Wami,jestesmy bardzo zadowoleni ze wszystkiego.
Date published: 2020-03-28
Rated 5 out of 5 by from Upplevelse Det var en trevlig specialkryssning. Mer tema! Fullt hus och bra tryck för oss gamla
Date published: 2020-03-01
Rated 5 out of 5 by from rejs 24 Polecam dla rodzin z dziecmi. Mimo obaw ze 24 godz to za dlugo, rejs okazal sie wspraniala przygoda a corka nie chciala schodzic na lad.
Date published: 2020-02-29
Rated 5 out of 5 by from Rejs królowej sniegu Jestesmy bardzo zadowoleni pod kazdym wzgledem. Polecam my napewno wybierzemy sie po raz kolejny.
Date published: 2020-02-27
Rated 5 out of 5 by from Rejs królowej sniegu Jestesmy bardzo zadowoleni pod kazdym wzgledem. Polecam my napewno wybierzemy sie po raz kolejny.
Date published: 2020-02-27
Rated 5 out of 5 by from Sobotni rejs z ukochana Rejs zaliczam do jak najbardziej udanych byl to nasz pierwszy rejs ale napewno nie ostatni juz przymierzamy sie do nastepnego wypadu tym razem ze znajomymi.
Date published: 2020-02-25
Rated 5 out of 5 by from Rejs do Szwecji Polecam kazdemu kto nie plynal jeszcze takim promem.
Date published: 2020-02-25
Rated 5 out of 5 by from Najlepszy prom mila obsluga Byl to juz mój 6 rejs ze stena line i jak zawsze moja opinia o kazdym rejsie jest bardzo pozytywna. Na pokladzie promu Stena Line jest bardzo mila obsluga, fajna atmosfera super wygodne i czyste kabiny no i oczywiscie na promie jest bardzo pyszne jedzenie.
Date published: 2020-02-25
  • y_2020, m_5, d_28, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_13, tr_286
  • loc_en_NL, sid_stenavision, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline