Zoek & boek

Summer Sale aanbieding is afgelopen

Boeken t/m 15 juli 2019, reizen t/m 31 december 2019


Summer Sale: tot 25% korting naar Engeland

Nu is de ideale tijd om je vakantie naar Engeland te boeken. Tijdens de zonnige Summer Sale krijg je tot 25% korting op onze Economy, Flexi en Premium-tarieven op de route Hoek van Holland - Harwich! Bovendien bespaar je maar liefst 10% korting op hutten en vooraf geboekte maaltijden.

Dus ga extra voordelig op avontuur in Engeland: ontdek charmante dorpjes, ga lekker wandelen of fietsen in een van de vele nationale parken, dompel je onder in de rijke cultuur en bezoek historische steden of kastelen.

De reis aan boord van onze comfortabele ferry's voelt als een minicruise op zich: kom tot rust in de ruime hut, geniet van een uitstekende maaltijd in een van onze restaurants of van een drankje aan de bar.

Deze actie loopt tot en met maandag 15 juli voor boekingen t/m 31 december 2019. Het aantal plaatsen is beperkt. Dus wacht niet te lang met boeken! Vul de actiecode SUNSHINE in om de korting te ontvangen wanneer je boekt.

TIP! Boek het Flexi-tarief
Niet zeker van de (terug)reisdatum van je reis naar Engeland? Kies voor het Flexi tarief. Dan kun je je boeking zonder administratiekosten wijzigen: je betaalt alleen - indien van toepassing - het verschil in tarief.

Zomervakanties bij Stena Line
Meer zomers voordeel?

Meld je dan hier aan als lid van onze Extra Loyalty Club vóór je gaat boeken! Dan geniet je bovendien van:
Punten sparen op je boekingen en aan boord voor kortingen op toekomstige reizen
Exclusieve ledenkortingen aan boord
Altijd als eerste op de hoogte van aanbiedingen

Gratis Extra lid worden »