Zoek & boek

AANBIEDING AFGELOPEN

Boeken t/m 23 april 2019, reizen t/m 31 december 2019

Het is volop lente, hoog tijd om er even tussenuit te gaan!
Boek nú je reis naar Engeland en ontvang tot maar liefst tot 20% Paaskorting op onze Economy, Flexi en Premium tarieven.

Deze aanbieding geldt voor reizen in heel 2019 op de route Hoek van Holland-Harwich. Of je kiest voor een last-minute in de meivakantie, een vakantie in het hoogseizoen, een korte vakantie in de herfst of een familiebezoek in de kerstvakantie: je kunt nu flink besparen op je overtochten met de auto, camper, caravan, motor, fiets of te voet.

Stap aan boord en je vakantie begint direct. Je geniet bij Stena Line van de meest comfortabele schepen met veel faciliteiten als bars, restaurants en heerlijke hutten. Bovendien ontvang je nu 10% korting op hutten en vooraf geboekte maaltijden.

Maar... wees er wel snel bij. Het aantal plaatsen is beperkt en je kunt boeken tot en met 23 april 2019.

Tip! Boek het Flexi tarief

Niet zeker van je (terug)reisdatum? Boek het Flexi tarief. Dan kun je je boeking zonder administratiekosten wijzigen: je betaalt alleen -indien van toepassing- het verschil in tarief.


Noorwegen aanbieding
Paasaanbieding

Vul de actiecode in om de korting te ontvangen wanneer je boekt.

actiecode: EASTER19

 

*Tot 20% korting op Economy, Flexi en Premium tarieven en 10% korting op hutten en maaltijden op de route Hoek van Holland-Harwich. Kortingstarieven zijn o.b.v. beschikbaarheid, er is een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar.

Hoe te boeken

Een boeking met korting maak je aan de linkerkant in het 'ZOEK & BOEK' gedeelte op deze pagina. Voer actiecode EASTER19 in bij het reserveren om de korting te ontvangen. De korting vind je terug in het prijsoverzicht.