Zoek & boek

Nu 20% korting op Hoek van Holland-Harwich

Boeken t/m 17 november 2019, reizen t/m 31 maart 2020


Novembervoordeel: 20% op Stena Line reizen

Verwen jezelf deze novembermaand met een najaarstrip! Tijdens de actieweken krijg je nu 20% korting op alle Economy, Flexi en Premium tarieven op de route Hoek van Holland-Harwich en maar liefst 10% korting op hutten en voorafgeboekte maaltijden aan boord.

Kom in de feeststemming en bezoek een van de vele kerstmarkten die overal in Engeland worden georganiseerd. Je kunt er naar hartenlust shoppen, want we hebben geen bagagelimiet! Verras je vrienden of familie met een bezoekje met Kerst. Maak een romantisch Valentijnsuitje of plan een voorjaarsreis met de kinderen. Het kan allemaal: want dit aanbod is geldig voor reizen tot en met 31 maart 2020!

Zijn je reisdata nog niet zeker? Boek het Flexi of Premium tarief. Dan kun je je boeking zonder administratiekosten wijzigen: je betaalt alleen -indien van toepassing - het verschil in tarief.

Maar wees er snel bij, deze aanbieding is slechts tot 17 november te boeken.

Taste restaurant
Extra leden krijgen meer!

Meld je hier aan als lid van de Extra Loyalty Club vóór je gaat boeken! Je bent dan altijd eerder op de hoogte van acties zoals deze dan andere reizigers, spaart punten voor korting op toekomstige reizen en profiteert van fantastische aanbiedingen aan boord.