Zoek & boek

Krijg het Flexi-gevoel - Standaard!

Nu boeken en reizen wanneer je er klaar voor bent


We durven stiekem weer een beetje vooruit te kijken en voorzichtig reisplannen te maken. Uiteraard begrijpen we jouw twijfel en onzekerheid. Maar reizen zit nu eenmaal in onze aard, gelukkig. En de voorpret is daar een belangrijk onderdeel van.

Daarom laten we je graag voordelig kennismaken met onze Flexi-tickets: boeken met de zekerheid dat jij kunt reizen waarheen je wilt, wanneer het weer kan en mag én het jou uitkomt.
Onze Flexi-tickets geven je de vrijheid om veilig te reizen naar Engeland, wanneer je maar wilt. Je weet altijd zeker dat je je reisdatum kunt aanpassen zonder wijzigingskosten tot 24 uur voor vertrek.

En als je nu Flexi boekt, betaal je slechts de prijs van een Economy-ticket!

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 april 2021 op de route Hoek van Holland - Harwich voor reizen tot en met 30 september 2021. Gun jezelf een fijn vooruitzicht. Boek vandaag nog.

Zo boek je deze aanbieding

De 'Flexi voor Economy' boeking maak je aan de linkerkant in het 'ZOEK & BOEK' gedeelte op deze pagina. Voer actiecode BONUS in bij het boeken om het Economy tarief te ontvangen. Jouw voordeel vind je terug in het prijsoverzicht.