Zoek & boek

Bespaar 20% op je eerste boeking

Exclusieve aanbieding voor nieuwe Extra leden

Welkom als lid van onze Extra Loyalty Club!

Natuurlijk willen we je graag aan boord begroeten. Daarom krijg je maar liefst 20% welkomstkorting op je eerste boeking. Je unieke, persoonlijke code is geldig voor korting op één boeking met of zonder voertuig op een route naar keuze met het Economy, Flexi of Premium tarief*.

Maar wees er snel bij, want je unieke code verloopt binnen 7 dagen, nadat de aanbiedingsmail naar je is verstuurd.

Flexi tarief
Niet zeker van je terugreis? Boek het Flexi tarief. Dan kun je je boeking zonder administratiekosten wijzigen: je betaalt alleen -indien van toepassing- het verschil in tarief.


Welkom Extra lid
Welkomstaanbieding

Vul de actiecode in om de korting te ontvangen wanneer je boekt.

actiecode: EXTRANL20

 

* Tot 20% korting op Economy, Flexi en Premium tarieven op alle Stena Line routes. Kortingstarieven zijn o.b.v. beschikbaarheid, er is een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar.

Je Extra lidmaatschap
Haal meer uit je Extra lidmaatschap

Lees hier over de voordelen en ledenkortingen.

Meer informatie »

Hoe te boeken

Een boeking met welkomstkorting maak je aan de linkerkant in het 'ZOEK & BOEK' gedeelte op deze pagina. Voer actiecode EXTRANL20 in bij het reserveren om de korting te ontvangen. Klik op doorgaan en vul dan je unieke, persoonlijke code in. Let bij het invullen op het gebruik van hoofd- en kleine letters, want deze code is hoofdlettergevoelig. De korting vind je terug in het prijsoverzicht.

Let op: je kunt je code meerdere keren gebruiken om een prijs op te vragen, maar hij vervalt zodra je boeking is bevestigd.