Laagste prijs kalender

Vind de laagste prijs voor uw overtocht naar Engeland, Ierland, Scandinavië en Letland

Onze laagste prijs kalender helpt u goedkope tickets te vinden voor uw ferry overtocht met de auto. U kunt kiezen tussen een Economy, Flexi en Premium ticket.

Vul het aantal passagiers en de gewenste route in en klik op 'Zoek beste prijs'.Andere tips voor het vinden van goedkope ferry tickets:


Boek online

Goedkope ferry tickets vind u als u online boekt. Daarbij bespaart u € 15 reserveringskosten!

Vroegtijdig boeken

Hoe eerder u boekt, hoe beter het tarief. De beste tarieven en afvaart keuzes zijn ongeveer 60 dagen* voor vertrek beschikbaar.

(* uitgezonderd feestdagen en vakantieperiodes)

Flexibel

Reizen op een doorde-weekse dag kan soms goedkoper zijn dan reizen in het weekend en dag-afvaarten kunnen goedkoper zijn dan nachtafvaarten.

Economy, Flexi en Premium

     
  Economy: Het goedkoopste tarief voor vroegboekers, maar u ontvangt geen restitutie als u wijzigt of annuleert en u betaalt een toeslag wanneer u uw tickets wilt wijzigen. 
     
  Flexi: Hebben uw plannen de gewoonte vaak te veranderen? Kies dan Flexi, zodat u uw tickets online kunt veranderen, als dat nodig is, zonder wijzigingskosten.
     
  Premium: Bent u iemand die graag van alle privileges geniet? Afhankelijk van de route heeft u dan bijvoorbeeld het genoegen van versneld in- en ontschepen. En onbeperkt gebruik van de Stena Plus Lounge.
     
    Meer informatie »

Vanaf prijzen overtochten

Hoek van Holland - Harwich

v.a. € 69

Kiel - Göteborg

v.a. € 65

Frederikshavn - Oslo

v.a. € 40

Frederikshavn - Göteborg

v.a. € 42

Grena - Varberg

v.a. € 42

Rostock - Trelleborg

v.a. € 44

Holyhead - Dublin Port

v.a. € 89

Overige routes »