Technische vragen

Moet ik internet instellingen wijzigen om te kunnen boeken?

Uw web browser moet zo worden ingesteld dat deze cookies aanvaard. Anders is het niet mogelijk om u te registreren of in te loggen.

Wij gebruiken cookies om uw identiteit te beveiligen terwijl u met ons verbonden bent, daarbij worden geen gegevens over uw sessie permanent in de cookie opgeslagen. Om te controleren of uw computer cookies accepteerd moet u gebruik maken van internet.

Ga als volgt te werk om cookies in te schakelen in Internet Explorer 9.x:

1. Kies 'Internetopties' in het menu 'Extra'
2. Selecteer het tabblad 'Privacy'.
4. Klik op Geavanceerd.
5. Selecteer in het gedeelte 'Cookies' van het venster 'Geavanceerde privacyinstellingen' de optie 'Automatische cookieverwerking opheffen'.
6. Selecteer onder 'Directe cookies' de optie 'Accepteren' of 'Vragen'.
7. Selecteer onder 'Indirecte cookies' de optie 'Accepteren' of 'Vragen'. (Als u de optie 'Vragen' selecteert, wordt u telkens om goedkeuring gevraagd wanneer een website een cookie probeert in te stellen.)
8. Selecteer de optie 'Cookies per sessie altijd toestaan'.
9. Klik in het venster 'Eigenschappen voor Internet' op OK om af te sluiten.

Andere browsers
Google Chrome
Firefox
Safari

Beveiligingsinstellingen
Als u uw beveiligingsinstellingen van uw computer heeft verhoogd dan zal uw browser Java script van andere domeinen niet toestaan. Dit betekent dat de instellingen voorkomen dat ons boekingssysteem wordt geladen. Als u problemen ondervind met het laden van ons boeking dialoog dient u http://secure.stenaline.com toe te voegen als een beveiligde site. In Internet Explorer kunt u dit aanpassen onder Extra -> Internet-opties: het tabblad Beveiliging -> Vertrouwde sites -> klik op de knop 'Websites'. Voeg http://secure.stenaline.com aan vertrouwde sites. De optie 'Require server (https :)..."' moet niet geselecteerd zijn. Als u nog extra privacy / security-software geïnstalleerd heeft zoals Norton of Symantec moet u ook het adres hierboven als een vertrouwde site toevoegen.