Technische vragen

Moet ik internet instellingen wijzigen om te kunnen boeken?

Uw web browser moet zo worden ingesteld dat deze cookies aanvaard. Anders is het niet mogelijk om u te registreren of in te loggen.

Wij gebruiken cookies om uw identiteit te beveiligen terwijl u met ons verbonden bent, daarbij worden geen gegevens over uw sessie permanent in de cookie opgeslagen. Om te controleren of uw computer cookies accepteerd moet u gebruik maken van internet.

Ga als volgt te werk om cookies in te schakelen in Internet Explorer 11.x:

1. Kies 'Internetopties' in het menu rechtsboven in je werkbalk (tandwiel)
2. Selecteer het tabblad 'Privacy'.
4. Klik op Geavanceerd.
5. In het scherm dat nu opent kan je je instellingen wijzigen door de de optie 'Automatische cookieverwerking opheffen' aan te vinken.
6. Selecteer onder 'Eigen cookies' de optie 'Accepteren' of 'Vragen*'.
7. Selecteer onder 'Cookies van derden' de optie 'Accepteren' of 'Vragen*'.
8. Selecteer de optie 'Cookies per sessie altijd toestaan'.
9. Je kunt nu het scherm afsluiten door op OK te klikken.

* Als u de optie 'Vragen' selecteert, wordt u telkens om goedkeuring gevraagd wanneer een website een cookie probeert in te stellen.

Andere browsers
Google Chrome
Firefox
Safari

Beveiligingsinstellingen
Als u uw beveiligingsinstellingen van uw computer heeft verhoogd dan zal uw browser Java script van andere domeinen niet toestaan. Dit betekent dat de instellingen voorkomen dat ons boekingssysteem wordt geladen. Als u problemen ondervind met het laden van ons boeking dialoog dient u http://secure.stenaline.com toe te voegen als een beveiligde site. In Internet Explorer kunt u dit aanpassen onder Extra -> Internet-opties: het tabblad Beveiliging -> Vertrouwde sites -> klik op de knop 'Websites'. Voeg http://secure.stenaline.com aan vertrouwde sites. De optie 'Require server (https :)..."' moet niet geselecteerd zijn. Als u nog extra privacy / security-software geïnstalleerd heeft zoals Norton of Symantec moet u ook het adres hierboven als een vertrouwde site toevoegen.