Technische vragen

Waarom maakt uw applicatie gebruik van cookies?

Ons boekingssysteem maakt gebruik van cookies om de unieke identiteit van elke bezoeker aan onze site te garanderen. Deze cookies worden tijdelijk in het geheugen opgeslagen (dus niet weggeschreven naar een bestand) en bevatten slechts een 'string' ter identificatie die 32 bytes lang is. Echter, u kunt een cookie laten opslaan in uw computer waarmee u bij uw volgende bezoek aan de site automatisch inlogt. Hierdoor kunt u sneller boeken. U kunt deze mogelijkheid aan- of uitzetten met behulp van het vinkvakje op de pagina 'Mijn Stena Line'. Het boekingssysteem werkt niet als u de acceptatie van cookies heeft uitgezet in uw browser.