Beoordelingen

Stena Scandinavica | Kiel - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Scandinavica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies één van de manieren om in te loggen. Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Rated 3,4 out of 5 by 279 reviewers.
Rated 3 out of 5 by Prijs/Kwaliteit onvoldoende Goed uitgerust in Zweden aangekomen. Weinig te doen aan boord. Mogelijkheden avondeten beperkt. Ondanks hoge prijs moet je bijbetalen voor een internetverbinding. Assortiment winkels slecht. Aanbiedingen uit folder beperkt beschikbaar. Hadden ze maar meer de kwaliteit van Colorline 15 september 2016
Rated 4 out of 5 by Bootreis Prima verbinding tussen Kiel en Goteborg. Lekker buffet! 13 september 2016
Rated 4 out of 5 by Voordelen Goede verbinding met Zweden en een goede slaapplek 9 september 2016
Rated 4 out of 5 by te weinig ruimte om te zitten wij vinden dat er veel te weinig ruimte is buiten de restaurants om, om gewoon te kunnen zitten en eventueel een spelletje te kunnen doen. Wij hebben in het verleden met de grotere boten de overtocht naar Zweden gemaakt en deze hadden beide meer mogelijkheden om te zitten. En er waren 's morgens weinig mogelijkheden om koffie te kopen. Zowel op dek 9 als op het bovendek, waren de bars gesloten. 9 september 2016
Rated 4 out of 5 by Captain's View hut: pas op voor zoutaanslag... Prima reis gehad met de Scandinavica van Göteborg-Kiel. alleen jammer dat het uitzicht vanuit de Captain's View hut erg troebel was door vuile ramen/zoutaanslag. Het verlaagde het plezier een beetje 4 september 2016
Rated 5 out of 5 by Zeer tevreden Tevreden. Enig opmerking is dat wij geen wifi in onze hut hadden. 31 augustus 2016
Rated 4 out of 5 by blue sea Prima schip, goede service, attent personeel: vriendelijk en behulpzaam. Hutten zijn wat nauw, maar schoon. Gezellige sfeer aan boord. 31 augustus 2016
Rated 4 out of 5 by relaxe sart van de vakantie Als je naar Zweden reist is de boot Kiel Göteborg een relaxte manier van reizen. Hutten zijn goed en schoon personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wij maken gebruik van het al taste buffet wat dit jaar een beetje tegenviel omdat de keuze verder is beperkt en de prijs zeker niet goedkoper is geworden maar wel uitstekend smaakte 30 augustus 2016
  • 2016-09-23 T12:28:26.810-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_279, tr_279
  • loc_en_US, sid_stenascandinavica, prod, sort_default
2 3 4 5 ... 35 volgende >>