Beoordelingen

Stena Nautica | Grenå - Varberg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Nautica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies één van de manieren om in te loggen. Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Rated 3,4 out of 5 by 72 reviewers.
Rated 4 out of 5 by Zeer aantrekkelijke overtocht, vroegboek korting caravan gratis mee!!! prijs kwaliteit zeer goed en een vriendelijk bemanning die zorg heeft dat de reis goed vverloopt. 12 september 2016
Rated 4 out of 5 by Uitslapen! Het betreft een korte overtocht, maar ik vond het perfect dat er een mogelijkheid werd geboden om "uit te slapen". Dan hoefde je niet om 4 uur 's nachts van de boot af, maar pas om 6 uur in de morgen. 3 september 2016
Rated 5 out of 5 by heel goed alternatief In plaats van overtocht naar Goteborg is deze tocht een stuk voordeliger. Varberg heeft 2 prima campings om te overnachten. Tip: bij mooi weer ligstoel op dek met muntje "huren" en heerlijk in de luwte zonnen! 's Ochtends prima ontbijt aan boord. 30 augustus 2016
Rated 5 out of 5 by Aanrader Aanrader!.............................................. 26 augustus 2016
Rated 4 out of 5 by Effectief Prettige overtocht. Goedkoop, vlot, prettig personeel, comfortabele overtocht. 18 augustus 2016
Rated 5 out of 5 by Van Varberg naar Grenaa Wij hebben de nacht voor vertrek in de caravan voor de incheckbalie geslapen, dus we waren de 2e die ons om even over half zeven meldden aan het loket. De dame had kennelijk veel zin in de nieuwe dag en verwelkomde ons met een stralende glimlach. De boot vertrok keurig op tijd. Van het ontbijtbuffet geen gebruik gemaakt, wegens de eerdere jaren ervaren ongunstige prijs / prestatieverhouding en de kans dat je te weinig tijd hebt om te ontbijten. 13 augustus 2016
Rated 4 out of 5 by Overtocht Varberg - Grena Op 2 augustus 2016 hadden wij de overtocht gepland. De avond vooraf stonden wij al klaar en hebben er redelijk kunnen slapen. Je weet van tevoren dat er op deze plaatsen veel last van lawaai ondervonden wordt. 's Morgens om 7,30 uur klopte de dame van de incheckbalie op de deur dat ze begonnen met het inchecken. We waren gelukkig klaar we waren nog wel met ons ontbijt bezig maar goed dat kwam later wel. De dame in kwestie was erg vriendelijk dat moet gezegd worden en al snel stonden wij klaar op lijn 10. Wij konden na het oprijden al snel een goede zitplaats bemachtigen waar we een redelijke WiFi verbinding hadden. Om tien uur een kopje Cappuccino gebruikt met een Zweeds koffie broodje. Redelijke kwaliteit. Overtocht prima verlopen. Geen klachten over. Het uitrijden ging ook heel vlot en als je de bevelen van het personeel opvolgd gaat dat ook prima. Een goed overtocht gehad. 5 augustus 2016
Rated 4 out of 5 by Varburg Grena Omroep om naar de auto te gaan was wat krap verder goed georganiseerd 5 juli 2016
  • 2016-09-23 T12:28:26.669-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_72, tr_72
  • loc_en_US, sid_stenanautica, prod, sort_default
2 3 4 5 ... 9 volgende >>