Films aan boord van de Stena Hollandica

In de bioscoop worden tijdens de overtocht de nieuwste films vertoond. Ga lekker onderuit zitten en geniet!


Sing
14.00 uur - Sing

Buster Moon is een enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1.000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld. Door een fout van zijn assistent, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen is de dierenwereld in rep en roer.

Duur: 104 minuten

Bekijk trailer

Rogue One: A Star Wars Story
16.00 uur - Rogue One: A Star Wars Story

Galen Erso is een gewaardeerde wetenschapper. Zijn genialiteit was van cruciaal belang voor de technologische ontwikkeling van de Ster des Doods. Hoewel hij tegenstander van het Keizerrijk is, ziet hij geen andere mogelijkheid dan medewerking te verlenen. Hij ziet toch kans om de plannen van het Keizerrijk te saboteren en zijn acties kenbaar te maken aan het verzet. Hierop probeert een groep rebellen de plannen voor de Ster des Doods te stelen, voordat deze kan worden gebruikt om de heerschappij van de keizer af te dwingen.

Duur: 128 minuten

Bekijk trailer

Fantastic Beasts and Where to Find Them
18.15 uur - Fantastic Beasts and Where to Find Them

Het verhaal volgt een zogeheten magie-zoöloog, Newt Scamander genaamd. Newt heeft net zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren afgerond. Tijdens een tussenstop in New York loopt alles uit de hand wanneer een paar fabeldieren uit zijn magische koffer weten te ontsnappen, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de dreuzelwereld.

Duur: 128 minuten

Bekijk trailer

Hidden Figures
23.30 uur - Hidden Figures

Het verhaal van Katherine, Dorothy en Mary. Drie briljante Afro-Amerikaanse vrouwen die werken bij NASA. Ze weten belangrijke wiskundige data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren. Deze prestatie zou het vertrouwen van de natie herstellen en zou mensen, ongeacht ras of geslacht, inspireren om groots te dromen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Duur: 122 minuten

Bekijk trailer

Ticket prijzen
Ticket prijzen

Volwassene: € 8,50

Kinderen € 7,-
tot en met 15 jaar

Familieticket € 25,-
2 volwassenen & 2 kinderen

Tickets zijn verkrijgbaar bij de Guest Service balie.

Films zijn in het Engels zonder ondertitels