Films aan boord van de Stena Hollandica

In de bioscoop worden tijdens de overtocht de nieuwste films vertoond. Ga lekker onderuit zitten en geniet!


Sing
14.00 uur - Sing

Buster Moon is een enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1.000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld. Door een fout van zijn assistent, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen is de dierenwereld in rep en roer.

Duur: 104 minuten

Bekijk trailer

Rogue One: A Star Wars Story
16.00 uur - Rogue One: A Star Wars Story

Galen Erso is een gewaardeerde wetenschapper. Zijn genialiteit was van cruciaal belang voor de technologische ontwikkeling van de Ster des Doods. Hoewel hij tegenstander van het Keizerrijk is, ziet hij geen andere mogelijkheid dan medewerking te verlenen. Hij ziet toch kans om de plannen van het Keizerrijk te saboteren en zijn acties kenbaar te maken aan het verzet. Hierop probeert een groep rebellen de plannen voor de Ster des Doods te stelen, voordat deze kan worden gebruikt om de heerschappij van de keizer af te dwingen.

Duur: 128 minuten

Bekijk trailer

Logan
18.15 uur - Logan

Logan zijn vermogen om zichzelf te genezen is slinkende en hij ontfermt zich samen met de mutant Caliban over de zieke Professor X in een schuilplaats op de grens met Mexico. Zij zullen daar de rest van hun leven ondergedoken blijven. Maar wanneer een jonge mutant op de vlucht voor een gevaarlijke organisatie zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen en voelt hij zich uiteindelijk gedwongen haar te helpen.

Duur: 132 minuten

Bekijk trailer

The Great Wall
23.30 uur - The Great Wall

William, een Europese huursoldaat, is samen met zijn kompaan op zoek naar een krachtig wapen als ze gevangen genomen worden door het Chinese leger. Vervolgens raken ze verzeild in een oorlog tegen monsters die het bestaan van China bedreigen. William moet kiezen tussen zich in de strijd mengen, of zijn oorspronkelijke zoektocht voortzetten.

Duur: 99 minuten

Bekijk trailer

Ticket prijzen
Ticket prijzen

Volwassene: € 8,50

Kinderen € 7,-
tot en met 15 jaar

Familieticket € 25,-
2 volwassenen & 2 kinderen

Tickets zijn verkrijgbaar bij de Guest Service balie.

Films zijn in het Engels zonder ondertitels